DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Dječak nožem ranio djevojčicu, porodica tvrdi da nije bilo nenamjerno

Foto: dzpg.me

Dvanaestogodišnja djevojčica iz Podgorice zadobila je lakšu povredu, koju joj je nožem nanio godinu dana stariji dječak.

Prema nezvaničnim informacijama, osoblje Doma zdravlja u Bloku 5 je u petak policiji prijavilo da su primili dvanaestogodišnju pacijentkinju sa posjekotinom u predjelu lijeve nadlaktice.

Policija je ispitala slučaj i konstatovala da je dječak povrijedio djevojčicu nenamjerno, odnosno da se to desilo bez namjere i umišljaja, prenijela je Pobjeda.

-U konkretnom slučaju se ne radi o vršnjačkom nasilju. Dječak i povrijeđena djevojčica su prijatelji – kazao je sagovornik Pobjede.

Međutim, bliski član porodice djevojčice koja je povrijeđena, negirao je te navode, tvrdeći da ju je dječak namjerno ubo nožem i da se oni ne poznaju.

-Ne želeći da od nemilog događaja pravimo senzacionalnost, ali uvrijeđeni netačnim i neprovjerenim informacijama objavljenim na portalima, prenesenim iz dnevnog lista Pobjeda, primorani smo da demantujemo objavljene činjenice. U pitanju je bio neisprovocirani čin maloljetničkog nasilja, sa kojim su upoznate zadužene službe – saopštila je porodica.

Nadamo se da se ovakvi i slični događaji neće ponoviti, saopštila je porodica povrijeđene djevojčice.

O slučaju je obaviješten osnovni državni tužilac za maloljetnike i Centar za socijalni rad.

 

Izvor: Pobjeda/Antena M