MAGAZIN PREPORUKA

ŠOUBIZ: Oženio se Rafael Nadal

Foto: Action Press / Bestimage

Španski teniser Rafael Nadal vjenčao se danas na rodnoj Majorki, na imanju ,,La Fortaleza”, sa Marijom Fransiskom Pereljom.

Nadal i supruga na vjenčanju (foto: Gtres)

Sudbonosno ,,da” izgovorili su pred svještenikom Tomeuom Katalom oko 14 sati na katoličkoj ceremoniji pred oko 350 zvanica, među kojima su nekadašnji španski kralj Huan Karlos sa suprugom Sofijom, zatim teniseri Karlos Moja, David Fererer, Felisijano Lopes, Huan Monako, glumica Karolina Seresuela i drugi.

,,La Fortaleza” (foto: Gtres/Atlas)

Za vjenčanicu je bila zadužena katalonska specijalizovana firma ,,Rosa Clara”. Pored vjenčanice, sašili su još za ovaj dan haljine za kumu Anu Mariju Pareru, Nadalovu majku i Nadalovu sestru Maribel. Mladoženja je za ovu priliku povjerenje za izradu svog odijela dao italijanskoj firmi ,,Brunello Cuccinelli”, prenosi detalje ,,El Pais”.
Oni podsjećaju da su svi morali da potpišu ugovore o povjerljivosti kako bi se izbjeglo prikazivanje fotografija sa svadbe u javnosti. Zvanice su do mjesta dolazile minibusevima, a na svakom sjedištu dočekala bi ih poruka: ,,Podsjećamo vas da bismo voljeli da uživate u našem vjenčanju u najvećoj privatnosti. Kada stignete, pronaći ćete ormariće u koje možete odložiti mobilne telefone. Hvala vam mnogo. Marija Fransiska i Rafael.
Gostima su posluženi majorkanski specijaliteti.
Marija Fransiska i Rafael Nadal zajedno su 14 godina. Upoznala ih je Nadalova sestra Maribel. Marija Fransiska Nadal diplomirala je biznis i radi kao direktorka suprugove humanitarne fondacije.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.