DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Vidljivost po kotlinama na sjeveru mjestimično smanjena

Frekvencija vozila je umjerena na putevima van gradskih sredina. U sjevernim predjelima vidljivost je po kotlinama mjestimično smanjena. Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise. Na putevima na kojima se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Obustave saobraćaja za sve vrste vozila su u terminima od 9 do 12 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina, saobraćaj se obavlja naizmjenično jednom trakom na mjestu izvođenja radova.
Do 18. novembra, zbog izvođenja bušačko-minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3, dionica Pljevlja-Metaljka, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 11 h i od 13 do 15 sati.
Privremeno se do 13. oktobra, zbog izvođenja asfalterskih radova na regionalnom putu R-20 Berane-Petnjica, lokalitet Polica, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 14 sati. Od 14. oktobra do 2. novembra, zbog izvođenja asfalterskih radova na regionalnom putu R-20 Berane-Petnjica, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 14 sati.
Do 31. oktobra, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta Krstac-Ivanova Korita, dionica Međuvršje-Ivanova Korita, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, kao i totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9 do 11 h i od 15 do 17 sati.
Od 12. oktobra do 5. novembra na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Kolašin, zbog sanacije kolovoza, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Na magistralnom putu M-18,Plužine-Šćepan Polje, lokalitet Brana HE Piva, zbog obavljanja radova na zaštiti brane, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u intervalu od 7 do 18 sati.
Radi se na rekonstrukciji puta Dinoša-Cijevna Zatrijebačka, a promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
U toku je rekonstrukcija regionalnog puta R-23, Cerovo-Rogami, dionica Rogami-Spuž, a saobraćaj se obavlja u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom u zoni izvođenja radova. Predviđeno je da radovi traju do 21. oktobra.