MODA PREPORUKA

MODNA KOMORA CRNE GORE: Sajam šminke u šoping molu Delta City 11. i 12. oktobra

Modna komora Crne Gore u saradnji sa šoping-molom Delta City u Podgorici, organizuje Delta City Make Up Promo event – sajam šminke, manifestaciju koja ima za cilj promociju beauty brendova i profesionalaca u oblasti mejkapa.

Ovaj događaj namijenjen je popularnim mejkap proizvodima, što posebno raduje pripadnice ljepšeg pola, koje sve više ulažu u kvalitetnu šminku i šminkanje, što je naročito vidljivo u posebnim prilikama, kao što su proslave, vjenčanja, maturske večeri, ali i društvene mreže uopšte.

U Crnoj Gori postoji značajan broj zastupnika svjetskih brendova iz oblasti šminkanja koji će tokom manifestacije imati priliku da se predstave u najpopularnijem šoping molu u Crnoj Gori. Na događaju će biti prikazani najpoznatiji svjetski mejkap brendovi, ali i noviteti iz kozmetičke industrije. Posjetioci će imati priliku da testiraju šminku uz pomoć najboljih domaćih i regionalnih šminkera.

Svaki brend imaće samostalnu promociju svojih proizvoda uz pojedinačna predavanja i prezentacije. Osim brojnih promocija i prezentacija, za sve posjetioce biće prirepremljen interesantan program uz gostujeće umjetnike, ali i poznate ličnosti iz različitih sfera javnog djelovanja, kao i pokloni iznenađenja.

Manifestacija će se održati u petak i subotu, 11. i 12. oktobra, u periodu od 10 do 22 sata.

Mn.M.