MODA PREPORUKA

ELITE MODEL LOOK MONTENEGRO: Pobjednica je Ana Prelević

Pobjednica izbora Elite Model Look 2019. za Crnu Goru je Ana Prelević iz Podgorice i ona će predstavljati našu zemlju na svjetskom takmičenju. Ona je izabrana  danas na finalu u hotelu ,,Best Western Premier” u Podgorici.
Ovu odluku donijele su direktorice agencije ,,Models INC” i vlasnice izbora za ,,Elite Model Look Montenegro” Marija Vujović-Vukčević, zatim Danijela Dimitrovska i predstavnica Elite agencije iz Pariza Sendi Lou. Na kastingu je bila i novinarka Dajana Golubović-Pejović koja je govorila finalistkinjama o važnosti odnosa sa medijima, o televiziji i tržištu. Vujović-Vukčević dala im je korisne savjete o modelingu i o hodu za koji je rekla: ,,Vaš hod je vaš stav.”
Finalistkinje izbora Elite Model Look 2019. Montenegro bile su Ana Prelević, Anđela Stojanović, Angela Brković, Iva Radulović, Ksenija Aleksić i Nađa Laban.
Na kastingu su danas bile i djevojke mlađe od 16 godina koje su prošle proljećni kasting za Elite. Od njih osam agenti će odabrati one za koje procjene da ih treba pratiti do narednog izbora.Ana Prelević prenijela je utiske nakon pobjede za MNE magazin.
– Vrlo sam srećna što sam pobjednica, jer konkurencija je bila velika i jaka. Cure su bile prelijepe, predivne. Svaka je na neki svoj način imala to nešto. Zadovoljna sam što sam baš ja izabrana, jer to je vrlo laskava titula i nadam se da ću Crnu Goru predstavljati u najboljem mogućem svijetlu na svjetskom izboru. Laska mi, jer Elite kao agencija je jedna od najboljih agencija na svijetu i oduvijek mi je bio cilj da probam da makar budem primijećena kod njih, a ovo je već nešto i više od onoga što sam očekivala – rekla je Prelević za MNE magazin.
Marija Vujović-Vukčević, takođe, je bila zadovoljna.
– Nisam znala ko će do zadnjeg momenta pobijediti jer to je bilo sve do glavnog skauta – kazala je ona.
Organizovan je i but kamp.
– Danijela i ja kao agenti i Dajana kao novinarka smo sa curama pričale o našim iskustvima, da jednostavno uputimo ih da u budućnosti, kad budu krenule da rade, kao, recimo, pobjednica, im bude sve lakše, da znaju kako treba, s kim treba, kako da se ponašaju pred medijima, pred kamerama, na pisti, sve ono što obuhvata posao modela. Da im olakšamo u startu – objasnila je Vujović-Vukčević za MNE magazin u čemu se sastojao but kamp.
Zadovoljna je pobjednicom bila i glavna skautkinja agencije ,,Elite” iz Pariza Sendi Lou.
– Veoma sam zadovoljna i iznenađena, jer mislim da imamo veoma dobru pobjednicu koja ima sve što je potrebno da se takmiči sa ostalim finalistkinjama iz svijeta. Vrlo sam srećna – rekla je Lou za MNE magazin.
Kako nam je otkrila, tačan datum održavanja za svjetski Elite Model Look, biće poznat u utorak, 8. oktobra.
– Obično od dana objave datuma takmičarke imaju četiri sedmice da se pripreme. Vjerujem da će biti izbor sredinom novembra – kazala je Lou za MNE magazin.
B.R.
Foto: B. Šekularac