Porto Novi
ART PREPORUKA

TELEVIZIJA: Knez i Katarina Bogićević opet u šou ,,Tvoje lice zvuči poznato”

Foto: Privatna arhiva

Pobjednici i učesnici proteklih sezona Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić i Daniel Kajmakoski pokazaće od 4. oktobra na TV Prva kako se snalaze sa novim izazovima, u ,,koži” domaćih i stranih muzičkih zvijezda u šou ,,Tvoje lice zvuči poznato”, saopšteno je iz TV Prva.
Njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentarisaće i ocjenjivaće stalni tročlani žiri kome će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član. Prvi put u žiriju biće glumica Dubravka Mijatović koja će ocjenjivati kandidate na osnovu toga koliko su dobro iznijeli određenu imitaciju, zatim kompozitor i producent Dušan Alagić koji će ocjenjivati vokalno umijeće, te multimedijalni umjetnik Uroš Đurić koji će svakom takmičaru i njegovom izvođenju pristupiti sa različitih strana.
Ovogodišnja nagrada je 25.000 eura, a takmičar koji osvoji najviše bodova uručiće je osobi ili instituciji kojoj je novac najpotrebniji.​
Kroz sve epizode gledaoce će voditi Marija Kilibarda, javlja TV Prva.