MODA PREPORUKA

MONDAINE MODELS: Upis nove generacije u školu manekenstva „Catwalk“

Modna agencija “Mondaine models“, orgnizator prestižne modne manifestacije sa tradicijom „Fashion connection”, i ove jeseni je u potrazi za novim licima kojima će „osvježiti“ modne piste u Crnoj Gori i inostranstvu.

Ova agencija, koja će 10. i 11. oktobra u Kristalnoj dvorani hotela Hilton u Podgorici organizovati 24. izdanje ,,Fashion connection” -a, objavljuje kastinge za upis nove generacije, muških i ženskih modela starosti od pet do 25 godina, u prvu profesionalnu školu manekenstva u Crnoj Gori – „Catwalk“.

Kastinzi će biti održani u Podgorici, 29. septembra u 12 sati u hotelu Podgorica, i istog dana u Budvi, u 17 sati, u objektu “Tre canne”.

Tokom trajanja programa, koji će biti realizovan vikendom u pomenuta dva grada, predviđene su aktivnosti koje obuhvataju intenzivne vježbe pravilnog hoda i držanja uz stalni nadzor iskusnih bivših i aktuelnih manekena iz Crne Gore i regiona, fotografisanje i izrada profesionalnih book-ova, koje će ovoga puta potpisati poznati crnogorski fotograf Darko Vlahović, i završna ispitna revija svih polaznika krajem decembra 2019.

-Sve ove godine karekteriše nas uspjeh, jer smo ovom projektu pristupili studiozno, odnosno, sa planom i jasnim ciljem. Naši polaznici ne završavaju manekensku karijeru onda kada dobiju diplomu. Zapravo, tek tada sve počinje. Većina članova prethodnih generacija bila je angažovana u okviru tv reklama, spotova, kampanja i revija. Samo ovoga ljeta naši su manekeni dobili glavne uloge u korporativnim video zapisima i kampanjama hotela Falkensteiner, Dukley i Regent. Veliki broj njih, putem naših kontakata sa inostarnim agentima, sada uspješno gradi karijeru širom planete – kazali su ove modne agencije.

Kako dodaju, nije lako naći angažman za sve polaznike, ali ,,Mondaine models” organizuje veliki broj modnih manifestacija na kojima, pri biranju modela na kastinzima, prednost imaju nova lica.

– Iskreno, nije lako naći angažman za sve polaznike ali, za razliku od drugih, agencija “Mondaine models” tokom godine oragnizuje veliki broj modnih manifestacija, pa je logično da prednost pri biranju modela na kastinzima imaju nova lica koja smo sami “fabrikovali”. To nam i jeste bio cilj – osvježiti i osnažiti modnu scenu Crne Gore sopstvenim obučenim mladim snagama. Nadamo se da će i nova generacija iznjedriti buduće uspješne modele i manekene  – ističu iz modne agencije “Mondaine models”.