MODA PREPORUKA

PODGORICA: Otvoren Vens Fashion Store, sasvim drugačija modna priča

Vens Fashion Store otvoren je sinoć na Bulevaru Džordža Vašingtona 75 u Podgorici. Riječ je o jedinstvenoj, sasvim drugačijoj modnoj priči s inovativnim konceptom. U ponudi imaju garderobu za dame i za muškarce najkvalitetnije izrade, a njihov tim šnajdera je na raspolaganju kupcima ukoliko je potrebno prilagođavanje modela. 
– Kada smo osmišljavali Vens Fashion Store ideja je bila da damama, kada uđu u ovaj prostor i izaberu neku od naših haljina, naš tim šnajdera radi na tome da im svaki komad garderobe na licu mjesta oblikuje po njihovoj liniji potpuno besplatno. Bila sam u situaciji da mi se dopadne neki komad koji nisam mogla da kupim zato što je uzak ili predug, tako da je ovaj koncept nešto po čemu se razlikujemo. Za muškarce, imamo italijanska odijela koja se kroje posebno za nas.

This slideshow requires JavaScript.

U pitanju su italijanski firmirani materijali, a naš je dizajn. Takođe je moguće da oni dobiju uslugu prekrajanja gratis. Svaka dama koja dođe sa idejom da kod nas kupi haljinu za neku priliku kao što je svadba, krštenje i drugo, dobija šminkanje  besplatno. Znači, dođete u Vens Fashion Store, odaberete haljinu, mi je, ukoliko je potrebno, prilagodimo vašim zahtjevima, tim šminkera uradi šminku i spremni ste kao za crveni tepih,  a platili ste samo haljinu. To nas čini posebnim – istakla je vlasnica Jelena Mandić.

Dodala je da Vens Fashion Store donosi Podgorici duh najvećih svjetskih metropola.
Voditelj programa Srđan Lubarda, direktor Nacionalne komore Crne Gore, rekao je da je ovo prva radnja ovakvog tipa u Crnoj Gori,
– Jelena se potrudila da šnajderi i šminkeri budu profesionalci, tako da, ne sumnjajte da će usluga biti na visokom nivou. Prijatno sam iznenađen, s obzirom da sam predstavnik Modne komore i Event agencije koja se bavi organizacijom otvaranja raznih radnji, otvorili smo ih više od 150 u Podgorici i Crnoj Gori, svim onim što je Jelena osmislila. Zaista ovo vidim prvi put. Sve što poželite, moći ćete da nađete ovdje i to po izuzetno povoljnim cijenama – kazao je Lubarda, dodavši da će Mandić predstaviti kolekcije i u okviru Montenegro Fashion Week-a.
U Vens Fashion Store mogu se naći duge i kratke svečane haljine, suknje, blejzeri, košulje, pantalone i džemperi za dame, te košulje, pantalone, odijela, mantili, kaputi i kravate za muškarce.

This slideshow requires JavaScript.

Dio ovog asortimana, gosti su imali prilike da vide i na večerašnjoj mini-reviji gdje su komade nosili crnogorski manekeni i manekenke. Prikazane su duge i kratke svečane haljine u tirkiznoj, crnoj, ciklama i teget boji, uz braon komplet bez rukava i crni kombinezon sa šljokicama za dame, a za muškarce su to bila odijela u sivoj, teget, crnoj i smeđoj boji sa kravatom, leptir-mašnom i bez njih, uz bijelu, plavu ili crnu košulju.
Nakon toga, prikazana je transformacija na modelu Lani Vukašinović kako će izgledati dama koja kupi haljinu u Vens Fashion Store, uz šminkanje Mirjane Andrić.

Priređen je vatromet, a onda je muzičkim lajtšouom veče upotpunio beogradski sastav ,,Sax ‘n’ groove” koji čine DJ Igor Jevtić i profesor saksofona Alen Petrin.
Na otvaranju su bile brojne zvanice iz privrednog i javnog života, dizajneri, novinari, te jedna od prepoznatljivih crnogorskih trendseterki Zorana Mićunović koja će sarađivati sa Jelenom Mandić na kampanjama za Vens Fashion Store.

This slideshow requires JavaScript.

PR
Foto: B. Šekularac