Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Smanjena vidljivost po kotlinama na sjeveru

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama u sjevernim predjelima. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja, jer je izmijenjen režim vožnje, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.
Danas, u vremenu od 7 do 19 sati, zbog izvođenja radova na izgradnji pješačkog mosta-pasarele preko magistralnog puta M-2, u mjestu Mojkovac, doći će do obustave saobraćaja. Saobraćaj u navedenim terminima biće preusmjeren na lokalne saobraćajnice.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično, uz povremene obustave saobraćaja ne duže od deset minuta.
Privremeno se od danas do 21. septembra, zbog izvođenja asfalterskih radova na regionalnom putu R-20, Berane-Petnjica, lokalitet Polica i lokalitet Duljkova stanica, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila, u terminu od 10 do 14 sati.
Privremeno se sjutra, u vremenskom intervalu od 9 do 10.30 sati, na magistralnom putu M-2, dionica Perast-Orahovac, zbog održavanja 8. Bokeškog triatlona ,,Perast 2019”, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila. Za vrijeme trajanja obustave preporučuje se korišćenje alternativnih putnih pravaca.
Do završetka, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji puta Dinoša-Cijevna Zatrijebačka odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Od 1. avgusta do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23, Cerovo-Rogami, dionica Rogami-Spuž, odobrava se postavljanje saobraćajne signalizacije u zoni izvođenja radova.