PREPORUKA ZDRAVLJE

PODGORICA: U Kids Medikal-u djeca opuštena, a roditelji bezbrižni

Pedijatrijska ambulanta Kids Medical, na Bulevaru Pera Ćetkovića u podgoričkom naselju Stari aerodrom, je mjesto gdje djeca i roditelji  mogu dobiti pouzdane i kvalitetne medicinske usluge:  pedijatrijske i konsultativne preglede i liječenje djece, savjetovalište za zdravu djecu, najsavremeniju dijagnostiku, edukaciju kroz školu roditeljstva…

 U funkcionalnom, savremeno opremljenom prostoru,  zahvaljujući profesionalnom iskustvu koje je rezultat dugogodišnjeg rada doktora, djeca se osjećaju sigurno, opušteno i zaštićeno, a roditelji su bezbrižni.

Tim ljekara čine dr Branka Samardžija-Jovanović, pedijatar, dr Slađana Račić, pedijatar, Prof. dr med.sci Trifun Mujović i spec. med. psihol. Nađa Ševaljević.

 Iz Kids Medical-a kažu da je akcenat svih njihovih aktivnosti na potpunoj brizi za male pacijente.

-Briga mora biti kontinuirana i ne smije prestati ni u momentu kad dijete napusti ambulantu. Težimo da u roditeljima dobijemo partnera u rješavanju problema.

Brojni konsultanti omogućavaju rješavanje specifičnih bolesti i poremećaja, od alergija preko problema sa ishranom ili problema odrastanja. U slučaju kompleksnih medicinskih problema, moguće je formiranje tima sastavljenog od najboljih eksperata za određenu bolest-navode iz ove pedijatrijske ambulante.

Za sve buduće mame i njihove partnere koji žele da odvoje vrijeme i da na savremen način uđu u svoj svijet roditeljstva, osmišljen je program škole roditeljstva.

U svijet roditeljstva uvešće vas pedijatar i pedijatrijska sestra, a, pored ostalog,  saznaćete:

-šta ponijeti u porodilište

-njega novorođenčeta

-beba je stigla kući-šta dalje…

-sve što treba da znate o dojenju(tehnike podoja, pravilni položaji, mitovi i predrasude o dojenju)

-prvi strahovi i uobičajene brige roditelja.

Radionice za školu roditeljstva se odvijaju u dvije grupe u trajanju od dva sata.Škola roditeljstva nastavlja se i kasnije kada su aktuelne teme vezane za različite faze razvoja.

-Vaše dijete je čovjek u malom, osoba koja se formira. Sve ono što mu vi govorite, pokazujete i dajete pušta korijene u njegovom mladom životu. U rastu i razvoju postoje induvidualne razlike. Ukolike ipak imate bilo kakvu sumnju naši pedijatri su tu da vam pomognu-poručuju iz Kids Medical-a.

Da su, uz sve navedeno, u Kids Medikalu uspjeli da uspostave  kompletan i pouzdan medicinski sistem svjedoče brojni pacijenti zadovoljni kvalitetom usluga koje dobijaju.

Kontakt telefon: 067 133 007 i 068 034 280.

PR