MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: Prvi Retail Park u Crnoj Gori počinje sa radom

Prvi Retail Park u Crnoj Gori biće otvoren za sve posjetioce SJUTRA od 09:00 časova, dok je zabavni program predviđen od 19:00 časova.

Retail park je poseban koncept otvorenog centra koji se bazira na malom broju velikih prodavnica. Extra Retail Park je smješten na Zabjelu, u Ulici 4. Jula, na zemljištu površine oko 11 000 m2. Ukupna površina Extra Retail Park-a iznosi 7 153 m2.

Osim velikog prostora na kojem se prostire, retail park je bogat i velikom ponudom, jer na jednom mjestu možete pronaći veliki izbor obuće, odjeće kao i dječijeg programa po izuzetno pristupačnim cijenama.

-Novo šoping iskustvo koje smo pripremili za Podgoričane, kao i za sve građane Crne Gore, predstavlja globalni trend. Retail Parkovi su zastupljeni u svim svjetskim metropolama. To je mjesto koje će kupcima omogućiti nesmetanu kupovinu kvalitetnih brendova, bez ograničenja. Iako je akcenat na veličini objekta i količini ponude, naš Retail Park se nalazi u neposrednoj blizini grada, što mu omogućava brz i lak pristup-navode iz tima Extra Retail Parka-a.

Sam naziv EXTRA Retail Park asocira na extra niske cijene koje karakterišu našu raznovrsnu ponudu. Novi koncepti u Crnoj Gori, odnosno radnje koje će se naći u Extra Retail Park-u su: Jumbo, Nike Outlet, obuća Metro, Caffe bar Street19, Fashion and Friend Outlet, US Polo i Sorbino Outlet, Beo Sport Outlet, novi SportVision rađen po najnovijim standardima, Cosmetics Market i Office Shoes.

Tenant mix je takav da se za sve uzraste može pronaći široka ponuda robe visokog kvaliteta, što će privući i kupce iz inostranstva. Značajno je istaći da je svojim otvaranjem Extra Retail Park obezbijedio oko 150 radnih mjesta za Podgoričane.

Extra Retail Park je nešto novo za Crnu Goru, nešto prvo i nešto što će da spaja generacije još dugo vremena! “ – poručili su iz Extra Retail Park-a.

Večeras biće upriličeno svečano otvaranje Extra Retail Park-a, koje će otvoriti ministarka ekonomije, Dragica Sekulić.

Svi zainteresovani građani, od 26. do 29. avgusta, bili su u prilici da učestvuju u nagradnoj igri „Ogrebi i pronađi 100 EXTRA poklona“, kod spomenika Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, u periodu od 18:00h do 22:00h. Na dan velikog otvaranja, 30. avgusta, srećni dobitnici će biti u mogućnosti da preuzmu svoje nagrade.
Pored navedenog, u svim maloprodajnim objektima pripremljene su dodatne povoljnosti i pokloni za sve posjetioce.

Zabavni program će otpočeti na dan velikog otvaranja, 30. avgusta od 19:00h, kada će nastupiti mladi i perspektivni pjevač Petar Bulatović, zatim naša popularna pjevačica Nina Žižić, a atmosferu do usijanja će dovesti regionalna zvijezda Sara Jo od 21:00h.

PR