DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: IDEA Organic, novo odjeljenje u IDEI Super u TC Mall of Montenegro

 Od danas, u sklopu IDEE Super, u tržnom centru Mall of Montenegro je i novo odjeljenje IDEA Organic. Ovaj sektor, sa više od 1500 artikala, nudi širok izbor organske, bezglutenske, vegetarijanske, dijetetske i hrane za dijabetičare.
Sve više potrošača bira i kupuje organski uzgajanu hranu. Zato i njihova očekivanja u smislu ponude zdravih namirnica rastu.
Prema riječima Jelene Doderović, direktorice marketinga u IDEI, pravilna ishrana na svakodnevnom nivou je nešto na čemu treba raditi, a sve sa ciljem dostizanja kvalitetnog i zdravog načina života.

-Važnost zdrave i pravilne ishrane je posljednjih godina na vrhu liste globalnih trendova. Ubrzane promjene u radnim navikama i samom načinu života utiču na to da potrošači sve više pažnje posvećuju tome kakve proizvode biraju za sebe i svoju porodicu. IDEA kontinuirano radi na razvoju svoje ponude, posebno u segmentu zdrave hrane. U IDEI Super, u tržnom centru Mall of Montenegro od danas potrošače očekuje novo odjeljenje Idea Organic.Vjerujemo da će ovaj sektor postati važna stanica našim potrošačima na putu svakodnevne kupovine-kazala je Doderović.
Posjetioci novog odjeljenja imali su priliku da čuju korisne savjete i informacije licenciranog nutricioniste Marka Vukotića i savjetnice za ishranu i suplemetaciju, Jovane Vukotić. Kao zagovornici pravilne ishrane, vjeruju da će ovo odjeljenje biti dodatna motivacija potrošačima da naprave zaokret ka zdravijem načinu ishrane.

-Uzimajući u obzir da je zdrava ishrana jedan od prioriteta za opšte zdravlje organizma, ovaj sektor zdrave hrane u IDEI Super je veliki korak za sve ljude koji vode računa o zdravoj ishrani, ali i za one koji žele da se mijenjaju- rekao je Vukotić.
U narednih osam dana iz kompanije najavljuju promocije brendova poput Bio Zone, Free Zone, Bjorg, Green food i mnogih drugih, a 31. avgusta gost u Idei Super će biti Valentina Piperović, predsjednica Udruženja za borbu protiv celijaklije.
IDEA je svoje potrošače obradovala i aktivacijom, gdje su izvlačenjem srećke mogli osvojiti vrijedne nagrade.
Posjetite IDEA Organic odjeljenje, jer IDEA ide sa vama kroz zdrav život.

PR