PREPORUKA ZDRAVLJE

KATHARSIS WELLNESS & HEALTH CENTAR BUDVA: Do savršenog tijela kroz nekoliko tretmana pomoću revolucionarnih aparata

U okviru Wellness & Health Centra Katharsis u Budvi otvoren je stručni Centar za oblikovanje tijela. Katharsis klijentima nudi najsavremenije inovativne metode uz posljednji tehnološki korak njemačkog brenda Zimmer, po uzoru na svjetske centre koji se bave istom tematikom. U Katharsis-u su, na osnovu višedecenijskog iskustva razvili par koraka koji definišu njihove programe, prilagođene i najzahtjevnijoj klijenteli. Usluge oblikovanja tijela su dostupne korisnicima iz Crne Gore i iz inostranstva, kroz specijalno kreirane sedmodnevne i četrnaestodnevne programe. Ključni tretmani za oblikovanje tijela kombinuju korišćenje tri najsavremenija aparata, čiji je proizvođač Zimmer Aestetic Division jedan od vodećih svjetskih lidera iz domena proizvodnje medicinskih aparata.

Trenutno je Katharsis Wellness & Health jedini centar na Balkanu koji nudi kompletne usluge Zimmer estetske medicine.

  1. Z field dual

ZFieldDual je inovativni tretman koji koristeći elektromagnetne talase stvara kontrakciju mišića, što utiče direktno na povećanje volumena i tonusa tretiranih mišića. Z Field Dual omogućava oko 27.000 kontrakcija tokom jednog tretmana u trajanju od 30 minuta, što je ekvivalent 27.000 urađenih trbušnjaka u teretani.

Prednosti ovog tretmana su:

  • Sigurna primjena
  • Nema oporavka
  • Bezbolna i jednostavna aplikacija
  • Kratko trajanje tretmana
  • Pogodan za gotovo sve korisnike
  • Odlični rezultati

Ovo je multifunkcionalan tretman koji se koristi samostalno ili kao dopuna drugim, postojećim tretmanima Centra. U kombinaciji s drugim tretmanima, kao što je Z Lipo- tretman kriolipolizom, Z Field Dual idealan je za poboljšanje i isticanje rezultata. Osim što podstiče brzi rast mišića, u ovakvoj kombinaciji je odlična podrška smanjenju masnih naslaga. Kada se masne naslage redukuju, razvijeni mišići i dobijena figura još su izraženiji. Broj tretmana varira od osobe do osobe. Preporuka je napraviti šest do osam tretmana, a najviše dva u jednoj nedelji.

  1. Z Lipo je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize, odnosno, jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminiše masne ćelije. Područja koja se mogu tretirati kriolipolizom su stomak, bokovi, gornji dio leđa, unutrašnji i vanjski dio nogu, grudi, koljena, masno tkivo ispod gluteus i podbradak. Kriolipoliza namijenjena je osobama koje žele smanjiti masno tkivo na nekom od pomenutih područja odobrenih za tretiranje. Predviđa se jedan do dva potrebna dolaska na tretman. Tačan broj dolazaka kao i potrebnih ciklusa za određenu regiju definišu se individualno za svakog klijenta nakon detaljne dijagnostike. Nije potrebna nikakva posebna priprema prije tretmana.
  1. Zimmer Z Waveje neinvazivni, bezbolni tretman koji funkcioniše na principu radijalnih udarnih talasa, kojima izaziva različite reakcije tkiva koje vode do veće redukcije masnih naslaga i celulita. Takođe, značajno poboljšava čvrstoću i elastičnost kože te podstiče regeneraciju kolagena. Tretirati se mogu područja abdomena, nadlaktica, nogu i gluteusa, tako da se aplikatorom dubinski masira problematično područje. Prilikom masaže uređaj pulsira, čime u tkivo šalje visokoenergetske udarne talase na dubinu do 35 mm. Udarni talasi su se pokazali odličnim u tretiranju problematičnih područja jer povećavaju protok krvi, jačaju vezivno tkivo, poboljšavaju tkivo ožiljaka i regenerišu kolagen.Takođe, efektom limfne drenaže izbacaju toksine i ubrzavaju kavitaciju koja je ključna za smanjenje masnoća. Z Wave se može koristiti kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim, postojećim tretmanima Centra za oblikovanje tijela – kao njihova idealna dopuna.

Sinergijom tretmana koje imaju u ponudi u Centru za oblikovanje tijela Wellness & Health Centra Katharsis kao i redovnim dolascima mogu se postići najbolji rezultati i dobiti željena figura.Napretkom estetske medicine svima onima koji za kratak vremenski period žele postići zadovoljavajuću formu – to je omogućeno.

U Wellness & Health Centru Katharsis insistiraju na individualnom pristupu svakom klijentu. Njihov stručni tim praktikuje sljedeće korake:

  1. Dijagnostike i mjerenja;
  2. Kreiranje plana tretmana uz obavezno prilagođen način ishrane i fizičke aktivnosti;
  3. Primjenu određenih medicinsko estetskih procedura;
  4. Praćenje rezultata i vođenje u toku procesa trajanja programa;
  5. Evaluaciju.

Vlasnica Centra SanjaKalezić ne krije zadovoljstvo što su, jedini u regionu, uspjeli da nabave pomenute aparate.

-Nabavili smo najsavremenije aparate i edukovali kadar da njima rukovodi. Ono što je sada svjetski hit u aparatima, što je apsolutna inovacija u domenu esteskog oblikovanja tijela je Z field dual- aparat koji ima iskorišćenost elektromagnetnog polja zajedno sa elektromagnetnim impulsima na taj način što daje tonus i volume mišićima, što znači da odabrane grupe mišića oblikuje u idelane forme u zavisnosti od svake individualne fiziologije. Aparat koristi magnetne ruke koje prave kontrakcije na tretiranom području-pojašnjava Kalezić dio mogućnosti ovog savremenog aparata.

Ona kaže da je Centar za oblikovanje tijela i mršavljenje, namijenjen ženama i muškarcima koji vode računa o svom tijelu i zdravlju. Oni, zapravo, odmaraju i oblikuju tijelo istovremeno.

-Taj zdravstveni aspekt je jako važan i ima nemjerljive benefite za svaku osobu.Zato su u sve aktivnosti novog Centra za oblikovanje i mršavljenje uključeni naši zdravstveni radnici iz Centra i ljekari. Važno je naglasiti da ovi tretmani ne mijenjaju fizičku aktivnost niti kardio-vježbe na kojima i mi u Centru insistiramo. Važno je shvatiti koliko je fizička aktivnost važna i dok se praktukuju ovi tretmani-kazala je Kalezić.

Tim vrsnih stručnjaka na raspolaganju je svim zainteresovanima, kako bi se kreirali posebni paketi i program, u cilju što skorijeg dobijanja željene linije.

Više o ponudama na Instagram i Facebook stranici Centra, a sve detaljnije informacije putem broja telefona: 069 982 004.

 

PR