MAGAZIN PREPORUKA

BIO-OIL: Univerzalna prirodna njega za vašu kožu

 

 

Bio-Oil, jedan od vodećih svjetskih brendova za njegu kože, posebno razvijen kao efikasno rješenje za različite tipove kože, pomaže u prevenciji nastanka strija, ožiljaka i neujednačenog tena. Ovaj preparat posebno je efikasan za kožu koja stari kao i za dehidriranu kožu. Bio-Oil nalazi se u kategoriji veganske kozmetike, nije testiran na životinjama i  bezbjedan je za upotrebu kod trudnica.

Bio-Oil je proizvod za njegu kože sa brojnim djelotvornim svojstvima i može se koristiti za njegu tijela, ali i lica. Formulacija Bio-Oil-a je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina suspendovanih u uljanoj bazi. Proizvod poboljšava izgled novih i starih ožiljaka, pigmentnih promjena na koži, a vrlo je efikasan i u prevenciji formiranja strija koje mogu nastati kao posljedica brzog rasta u tinejdžerskom periodu ili naglog porasta težine.

Nanošenje ovog ulja može biti i efikasan način da se koži povrati prirodna hidriranost koja je izgubljena zbog vremenskih uslova kao što su jak vjetar, česta kupanja neadekvatnim kupkama ili sapunom, ili pak zbog toga što je često izložena centralnom grijanju ili klimi. Bio-Oil, takođe, ublažava svrab koji je prateći efekat ožiljaka nastalih usljed opekotina. 

 Jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i vitamina

Njemački hemičar Dieter Beier, koji je radio na formuli ovog kozmetičkog preparata, iz svojih istraživanja saznao je da ulje, kada se oslobodi kiseonika, omogućava ekstraktima i vitaminima iz biljaka da ispolje svoja puna svojstva i obezbijede maksimalnu djelotvornost.Upravo je zato ulje baza za Bio-Oil. Sa druge strane, revolucionarni sastojak ovog proizvoda, PurCellin Oil, mijenja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim. Ovo osigurava da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu.

Sastojci Bio-Oil ulja biljnog porijekla su ulje nevena, ulje lavande, kao i ulje ruzmarina i kamilice, dok proizvod sadrži i vitamine A i E, koji pospješuju formiranje novog sloja kolagena, a pomaže i u obnavljanju kože, omogućavajući povećanje elastičnosti, kao i poboljšanje teksture i tona kože.

Poznate ličnosti širom svijeta preporučuju Bio-Oil

Iz informacija u medijima saznajemo da su Bio-Oil koristile brojne poznate ličnosti poput Kim Kardašijan, kao i Mel B koja je nekadašnja članica muzičke pop grupe Space Girls.Takođe, mediji  donose i informacije da je i Kejt Midlton nanosila Bio-Oil proizvode na svoju kožu u toku trudnoće, kako bi spriječila nastanak strija. Model Miranda Ker i glumica Siena Miler koriste Bio-Oil proizvode za svakodnevnu njegu kože.

 

PR