Porto Novi
ART PREPORUKA

ART: EXIT predstavlja ljepote Crne Gore kroz Sea Dance stikere na Rakuten Viberu za više od milijardu korisnika širom svijeta

Kao najavu za ovogodišnje moćno izdanje Sea Dance Festivala u Crnoj Gori, EXIT-ov tim je predstavio posebni Sea Dance Festival paket besplatnih Rakuten Viber stikera i zvanični Sea Dance Community na ovoj vodećoj globalnoj platform za razmjenu poruka!. Više od milijardu korisnika Rakuten Vibera širom svijeta moći će da izraze svoj festivalski duh, energiju i strast tako što će besplatno preuzimati i dijeliti izražajne vizuale iz novog paketa stikera posvećenog Sea Dance Festivalu, vodećim zvijezdama koje će na njemu nastupati i jedinstvenom festivalskom iskustvu u ambijentu prirodnih ljepota crnogorske obale. Kroz članstvo u zvaničnom Community-ju Sea Dance Festivala, obožavatelji će moći redovno da primaju i prosljeđuju najnovije i najvažnije informacije o programu festivala i pratećim zbivanjima, učestvuju u nagradnim igrama i ostalim takmičenjima i uživaju u zvaničnim fotografijama i video klipovima festivala odmah po njihovom objavljivanju. Sudeći po uspjehu koje su EXIT festivalski paketi stikera ostvarili tokom proteklih godina, sa više od 3.5 miliona preuzetih stiker paketa u 174 zemlje svijeta, koji su podijeljeni 42 miliona puta, sva je prilika da će i novi Sea Dance stikeri uživati istu popularnost i dostići impozantne brojke širom planete. EXIT Festival, jedan od 10 najpopularnijih globalnih brendova na aplikaciji Rakuten Viber širom svijeta – uz FC Barselonu, Coca-Colu i druge, načinio je ovim još jedan važan korak u daljoj uticajnoj promocijiCrne Gore i grada Budve – između ostalog i time što se, pored verzije na našem jeziku, ovaj paket stikera nudi za besplatno preuzimanje i u verziji na engleskom za korisnike Rakuten Vibera širom svijeta.

Preuzmite besplatno Sea Dance Stikere na aplikaciji Rakuten Viber ovdje.

Postanite član Sea Dance festivalskog Community-ja na aplikaciji Rakuten Viber ovdje.

– Kao turistička organizacija koja je prije nekoliko godina plasirala prvi paket destinacijskih Viber stikera u Crnoj Gori i još tada prepoznala značaj ove vrste promocije i dalje smatramo da je u pitanju sjajan način da se promoviše festival, a Budva pozicionira na sam vrh liste destinacija koje prate svjetske trendove i idu u korak s vremenom – pozdravila je ovaj potezi Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budva.

Neodoljivi prikazi ljeta oslikani u 27 raznobojnih Viber stikera u paketima na našem i engleskom jeziku idealni su za svakodnevno ćaskanje sa prijateljima. Svi koji ih budu besplatno preuzeli automatski će biti učlanjeni u festivalski Sea Dance Community na aplikaciji Rakuten Viber, pravoj ,,super-grupi” koja će predstavljati novi festivalski centar zbivanja i mjesto za dijeljenje utisaka, iskustava i strasti među stalno rastućim brojem pravih poklonika ovog izuzetnog festivala.

 

– U kompaniji Rakuten Viber veoma smo srećni zbog toga što smo ponovo zvanična platforma za komunikaciju uzbudljivog Sea Dance Festivala, na kom učestvuju najveće svjetske muzičke zvijezde pred najboljom festivalskom publikom u veličanstvenoj Crnoj Gori. Ponosni smo i što možemo uvijek da omogućimo nove načine za dijeljenje duha ovog izuzetnog događaja među obožavaocima festivala, učesnicima i organizatorima. Jedinstven, upečatljiv i besplatan Sea Dance Viber Stiker paketi dinamičan Sea Dance Viber Community predstavljaju idealnu platformu za dijeljenje relevantnih informacija o festivalu, ekskluzivnog sadržaja i utiska obožavalaca – za istinski osjećaj stvaranja trajnih uspomena i uživanje u zabavnim i najpozitivnijim ljetnjim vibracijama na pravi Sea Dance festivalski način – rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja poslovanja u kompaniji Rakuten Viber za Centralnu i Istočnu Evropu.

Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je veće nego ikada. Razlog za to, između ostalih stvari, leži i u činjenici da velike zvijezde u tirkiznu uvalu donose desetine najvećih aktuelnih svjetskih hitova, a listu sjajnih imena predvodi najveći muzički producent 21. vijeka, David Guetta. Nadaleko čuvena EXIT Dance Arena preuzeće Main Stage na Sea Dance festivalu pomoću vodećih tehno imena, poput SvenaVätha i Ritchie Hawtina, dok će za subotnje ludilo biti zadužen njemački hitmejker Robin Schulz i francuski rok-haus duo Ofenbach! Nastupiće i britanski haus trio Disciples, ali i anderground elektronik heroji, kakvi su Helena Hauff, Recondite, EelkeKleijn, Gaiser, Tijana T, Marko Nastić i mnoge vrhunske zvijezde sa Balkana – Darko Rundek, Senidah, Surreal, Fox, Kuku$, Hazze i drugi.