ART PREPORUKA

U FOKUSU: ,,Ti imaš noć” Ivana Salatića na Sarajevo film festivalu

Nagrađivani dugometražni igrani film ,,Ti imaš noć” scenariste i reditelja Ivana Salatića nakon premijere na festivalu u Veneciji prošle godine i učešća na brojnim festivalima širom svijeta, biće prikazan i na jubilarnom 25. izdanju festivala u Sarajevu koji počinje 16. avgusta. Film će biti prikazan u okviru programa U Fokusu.
Program U Fokusu donosi najbolja ostvarenja regionalne kinematografije iz protekle godine. Film će biti prikazan 18. avgusta u 16h u Narodnom pozorištu.

Ivan Salatić

Film ,,Ti imaš noć” je nastao u produkciji kuće Meander Film iz Crne Gore uz koprodukciju Non Aligned Films iz Srbije. Film su podržali Ministarstvo kulture Crne Gore, Doha Film Institute iz Katara, Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi.
U filmu igraju: Ivana Vuković, Momo Pićurić, Luka Petrone, Jasna Đuričić, Boris Isaković, Nikola Stojanović. Direktor fotografije je Ivan Marković, kostimografkinja Lidija Andrić, scenografiju potpisuje Dragana Baćović, montažerka filma je Jelena Maksimović dok je dizajn zvuka radio Jakov Munižaba. Producenti filma su Jelena Angelovski i Dušan Kasalica.

kud duga