DRUŠTVO PREPORUKA

PUT ŠAVNIK-ŽABLJAK: Petoro povrijeđenih u sudaru dva automobila

Četiri državljanina Srbije i državljanka Crne Gore povrijeđeni su jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se oko devet časova, dogodila na magistralnom putu Žabljak – Šavnik u blizini restorana “Izvor”.

Do nesreće je došlo priliko čeonog sudara Fiata NK CF 590 u kojem se nalazila B.K. iz Nikšića i  Opela VA 122 JV u kojem su se nalazili I.Ž. i M.Ž. iz Valjeva kao i njihova maloljetna djeca D.Ž i A.Ž.

Nakon udesa vozilo nikšićke reigistracije ostalo je na magistrali sa potpuno havarisanim  prednjim dijelom dok je kompletan motor i drugi djelovi od siline udara našao van kolovoza. Vozilo valjevskih registarskih oznaka nakon sudara sletjelo je sa kolovoza i na krovu završilo u kanalu pored puta.

Povrijeđeni su prebačeni u pljevaljsku bolnicu.

Dežurni hirurg dr Davor Cvijović kazao je “Vijestima” da je završen dijagnostički tretman povrijeđenih državljana Srbije.

-Njihovo stanje je stabilno a povrede se manifestuju u nagnječenjima i rasjekotinama. Ne očekuju se   negativne zdravstvene promjene-kazao je Cvijović.

“VIjesti” nezvanično u hitnoj pomoći u Žabljaku saznaju da je povrijeđena Branka Krstajić bila u stabilnom zdravstvenom stanju.

Izvor: vijesti.me

Foto: Obrad Pješivac

 

 

6

SHARES