Porto Novi
ART PREPORUKA

SVE JE SPREMNO: Sjutra počinje ,,Lake fest”

,,Lake fest” počinje sjutra na jezeru Krupac, kraj Nikšića i trajaće do subote. Prve večeri program će u 19 sati otvoriti sastav ,,Srđine strijele”. Nakon njih nastupiće ,,Akademia” u 19:40 h, ,,Stereo banana” u 20:30 h, TBF u 21:30 h, Željko Bebek u 22:45 h, ,,Dog eat dog” u 00:15 h i Nikola Vranjković u 01:40 h.
Cijena jednodnevne ulaznice je deset eura, a trodnevne 25 eura. Ulaz za djecu mlađu od 12 godina je besplatan.
Organizovan je i prevoz. Karte na relaciji Nikšić – Krupac koštaće 0,50 eura u jednom pravcu, dok će Zeković prevoz putnike od Krupca do Podgorice voziti po cijeni 1,50 eura.
Kamp je i ove godine besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura. Zbog velikog interesovanja i upita posjetilaca, koji na Lake fest dolaze porodično sa djecom, od ove godine je kamperski prostor obogaćen kutkom za najmlađe. Na kamperskom prostoru svakog dana uz razne animatorske aktivnosti, najmlađa publika Lake festa će imati mogućnost da uživa na ovogodišnjem festivalu u različitim igrama i edukativnim radionicama. Edukativne igre i radionice na temu reciklaže će biti namjenjene djeci predškolskog uzrasta, kao i mlađim osnovcima do devet godina.
Na festivalskom prostoru i ove godine svi posjetioci će imati mogućnost da na licu mjesta sami kreiraju izgled majice LAKE FEST 2019.
Cijene pića i hrane biće na nivou prošlogodišnjih.
B.R.