DRUŠTVO PREPORUKA

TELENOR: Dodatna oprema dostupna uz odloženo plaćanje

Telenor je postpejd korisnicima omogućio da dodatnu opremu za svoj telefon, ili neki od pametnih uređaja, plate uz prvi naredni račun, kao i na rate. Mogućnosti odloženog plaćanja dodatne opreme važe samo za fizička lica, kazali su iz ove kompanije.

Korisnici koji Telenorove usluge koriste kraće od šest mjeseci imaju mogućnost da kupe dodatnu opremu u vrijednosti do 20 eura, dok oni koji su Telenorovi korisnici duže od šest mjeseci mogu izabrati dodatnu opremu u vrijednosti od 40 eura. Kupljene proizvode korisnici mogu platiti uz prvi naredni račun.

-Plaćanje na rate predstavlja još jednu pogodnost koja očekuje postpejd korisnike Telenora. Namijenjena je korisnicima koji koriste Telenorove usluge najmanje šest mjeseci i omogućava im da dodatnu opremu kupuju na šest, 12 ili 24 jednake mjesečne rate. Vrijednost dodatne opreme koja se može kupiti na rate iznosi najmanje 12, a najviše 360 eura – kazali su iz Telenora.

Osim standardne dodatne opreme, kao što su futrole, zaštitne maske ili slušalice, Telenor je svoju ponudu obogatio i pametnim uređajima nove generacije. U Telenorovim prodavnicama širom Crne Gore dostupni su pametni satovi i narukvice. Riječ je o uređajima proizvođača Xiaomi, koji predstavljaju odličnu kombinaciju stila i tehnologije, pa korisnicima omogućavaju automatsko praćenje aktivnosti i do 12 vrsta sportova, primanje poziva i poruka, kao i korišćenje atraktivnih aplikacija.

Više informacija o ponudi dostupno je na sajtu Telenora, www.telenor.me.