DRUŠTVO PREPORUKA

NAKON NESREĆE KOD PRIJEDORA: Kuzmić u indukovanoj komi

Ognjen Kuzmić, Foto: Starsport©

Mladi srpski reprezantivac košarkaš Ognjen Kuzmić, koji je u nedjelju ujutru teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Prijedora, trenutno se nalazi u indukovanoj komi, saopštili su iz menadžmenta Crveno-bijelih.

Centar Crveno-bijelih i reprezentacije Srbije koji je juče ujutru doživio saobraćajnu nezgodu na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor , nalazi se u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

-O košarkašu koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedjelju brine izuzetan ljekarski tim u Urgentnom centru, i KK “Crvena zvezda” im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedjelju u bolnicu u teškom stanju – stoji su saopštenju tog kluba.

Kako su kazali, on je jutros ponovo detaljno pregledan, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

-KK Crvena zvezda mts, shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izvještava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra. Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju sključivo koristeći klupska saopštenja – zaključuje se u poruci tog kluba.