ART PREPORUKA

GALE IZ KERBERA UOČI LAKE FESTA: Ne smijete propustiti dobru zabavu

Grupu ,,Kerber” publika ,,Lake festa” opet će slušati. Ovoga puta, nastupaju završne večeri Festivala, 10. avgusta, od 23 sata. Kako je svaki njihov nastup priča za sebe, frontmen Goran Šepa Gale putem intervjua sa PR timom Lake festa, otkriva da su spremili neke detalje koji će biti samo na ovom Festivalu, a kao još jedan od razloga navodi da je 10. avgust vrlo bitan za jednog od članova ,,Kerbera”. 
LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?

Gale: Publika će moći da čuje veoma raspoložen bend, jer mi uživamo u svakom nastupu u Nikšiću. Svakako ćemo svirati stare dobre hitove, a biće i par novih pjesama. Pošto je produkcija Lake fest-a veoma profesionalna, mi smo već pripremili jedan adekvatan nastup koji bi trebalo da zadovolji rokerski ukus posjetilaca. Imaćemo i malo iznenađenje. Datum nastupa ,,Kerbera” je vrlo bitan za jednog od članova benda, pa je i to razlog da se vidimo i čujemo na Lake fest-u 10. avgusta.
LF: Koju su vaši utisci o Lake fest-u?
Gale: Radi se o velikom festivalu koji odiše tradicijom. Festival je programski osmišljen i pruža mogućnost potpunog užitka, kako publike tako i učesnika. Organizacija je na visokom nivou i veoma rado smo se odazvali pozivu. Na ovakvim festivalima, pobjeđuje muzika i nevjerovatna pozitivna energija, koju rock'n'roll izaziva.
LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?
Gale: Svaki naš nastup je priča za sebe. I ovaj put, spremamo neke detalje koji će biti samo na Lake fest-u. Kontakt sa publikom je veoma bitan momenat našeg nasupa, a toga nije nedostajalo u prošlosti. Nikšić je uvijek pokazivao naklonost i pravo gostoprimstvo prema bendu, pa i mi sa bine pokušavamo da uzvratimo dobrom svirkom i poštovanjem mnogobrojnih ljubitelja rok zvuka.
LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na festivalu?
Gale: Želim da pozdravim sve zaljubljenike ovog festivala i kažem, da i ove godine ne smijete propustiti dobru zabavu. To činite za sebe, a mi ostali dolazimo da vam ponudimo i ispunimo snove, svirajući muziku koju volite. Izvanredan prostor jezera Krupac je pravo mjesto za bjekstvo od svakodnevice. Dobrodošli na ovaj i svaki sljedeći Lake fest. Voli vas Kerber

kud duga