ART PREPORUKA

BUDVA: Dan TOB-a i Dan državnosti proslavljeni uz Radović, Rundeka i Gradsku muziku

Turistička organizacije opštine Budva obilježila je svoj 15. rođendan i Dan državnosti na najljepši način, sjajnim koncertima, svečanim koktelom i spektakularnim vatrometom.

Dvodnevni muzički program na trgu ispred Starog grada otvorila je Gradska muzika Budve.
Uslijedio je koncert jednog od najljepših vokala regiona, Aleksandre Radović, koja je neposredno prije koncerta istakla ,,da uvijek daje sve od sebe, da očekuje da će atmosfera u Budvi biti dobra i da nema razloga da bude drugačije”, publika je uživala u njenim prepoznatljivim numerama, a atmosfera je bila više nego dobra.
U nastavku programa, nakon niza godina u Budvi, na binu je izašao Darko Rundek, koji je svojom nesvakidašnjom energijom dao posebnu notu prazničnim danima u Budvi. Nizali su se dobro poznati hitovi ,,Apokalipso”, ,,Ruke”, ,,Makedo”, a u ponoć je ugođaj na trgu kompletiran višeminutnim slavljeničkim vatrometom.
Tokom svečanog koktela na terasi hotela ,,Mogren”, direktorka TOB-a, Maja Liješević, istakla je da ,,baviti se turizmom, znači baviti se najljepšim poslom na svijetu, koji nosi sa sobom veliku odgovornost.” Podsjetila je sve na uspjehe Turističke organizacije opštine Budva tokom 15 godina svog postojanja, pohvalila trud i rad kompletne turističke privrede grada, svojih kolega i svih onih koji su doprinijeli tome da Budva danas sa ponosom nosi titulu metropole crnogorskog turizma. Na kraju je dodala da je pred nama još mnogo izazova i predanog rada na razvoju i unapređenju turističke ponude grada, u skladu sa zahtjevima savremenog turiste i uz očuvanje resursa.
Večeras publiku očekuju koncerti grupe ,,Most Wanted”, Nine Žižić i grupe ,,Crveno&crno” i Željka Vasića.

kud duga