ART PREPORUKA

BEDEM FEST (1-4. AVGUST): Dodat dan, dolaze ,,Eva Braun”, ,,Gospoda Glembajevi”, Dragoljub Đuričić, ,,E-Play” i ,,Dingospo Dali”

Publika na ,,Bedem festu” moći će da uživa u nastupima na ovom festivalu još dan.
Naime, jubilarno izdanje ,,Bedem festa”, umjesto od 2. do 4. avgusta, biće održano od 1. do 4. avgusta na Tvrđavi u Nikšiću.
Kako su organizatori navikli posjetioce na kvalitet, to ni ovoga puta nije izostalo, pa će se na na binu ovog festivala popeti i ,,Gospoda Glembajevi”, ,,Eva Braun”, Dragoljub Đuričić, ,,E-Play” i ,,Dingospo Dali”.

This slideshow requires JavaScript.

Podsjećamo, pored ovih danas najavljenih imena, odranije je poznato da će nastupiti Bisera Veletanlić, ,,Who see”, Vlado Georgiev, Đorđe Miljenović sa bendom, Darko Rundek, Igor Vince, Bojana Vunturišević, ,,Partibrejkers”, ,,Kanda Kodža i Nebojša”, Dr Nele Karajlić, ,,Osma sila”, ,,Svemirko”, Madame Piano, a biće organizovana i projekcija dokumentarnog filma ,,Nebeska tema” o Vladu Divljanu.
Poznata je i promotivna cijena ulaznica, pa će tako jednodnevna karta koštati deset eura, a ulaznica za sva četiri dana 30 eura.
– Na taj način smo željeli da se zahvalimo našoj vjernoj publici i da u ime jubileja posjetiocima faktički poklonimo jedan dan festivala – poručuju organizatori.
B.R.