ART PREPORUKA

POTPUNO DRUGAČIJA INDIRA: Objavljen spot za novi singl ,,Greška u genu” (video)

Foto: Promo

Nakon uspješnog prvog samostalnog albuma „Valkira“, za kojeg je osvojila nominaciju za Porin, Indira Forza iznenadila je novim, svježim zvukom i produkcijom u novom hit singlu ,,Greška u genu”.
Hitmejkerskom dvojcu – Branimir Mihaljević & Neno Ninčević, u ovoj pjesmi pridružio se Slobodan Veljković Coby, poznat po uspješnim saradnjama s mnogim regionalnim zvijezdama, čime je pjesma dobila novi zanimljiv zvuk koji će se slušati u cijelom regionu, na mnogim Indirinim koncertima ovoga ljeta.

Foto: Promo

– Pjesma ima zanos, moć i silu da vas pokrene dok je slušate na radiju ili u klubu. Moja energija je uvijek prisutna u bilo kojem muzičkom izražaju, a to me je i podstaklo da se emotivno razigram na novoj pjesmi. Raduje me samostalni put kojim hrabro i odlučno koračam sa svojim novim/starim timom „Mihaljević“ koji radi jednakim žarom kao i ja – izjavila je Indira.
Spot je režirala Sandra Mihaljević, a sniman je noću u Zagrebu i Ljubljani, što je dodatno začinilo moćan tekst koji govori o snažnoj, ali povrijeđenoj ženi u nikad do sada ispričanoj priči.
Ako je suditi prema pjesmi „Greška u genu“, Indira Forza je pravi muzički kameleon i jesen bi mogla biti puna iznenađenja kada je u pitanju ova harizmatična pjevačica, saopštavaju iz njenog PR tima.

kud duga