ART SLAJDER

VENERA I LIND UOČI NASTUPA U PODGORICI: Biće to noć za pamćenje

Albanski dvojac Venera Lumani i Lind Islami nastupiće 11. jula u atrijumu ,,Capital plaze” u Podgorici, u sklopu koncerta pod nazivom ,,Live concert powered by Enrico Marinelli”.
– Drago nam je što smo pozvani, hvala vam što ćete nas ugostiti u Podgorici. Osjećaj je lijep i srećni smo što ćemo nastupiti u vašoj zemlji. Nije nam ovo prvi put da nastupamo u Crnoj Gori, ali svakako je prvi put u ,,Plazi”. Biće to noć za pamćenje – poručuju njih dvoje preko MNE magazina.


 Lumani je diplomirala na odsjeku za opersko pjevanje, pa je pitamo što misli o klasikal krosover pjevačima, odnosno operskim pjevačima koji pjevaju pop i rok muziku.
– Kažem ,,kapa dolje” onima koji mogu pjevati oboje – kaže Lumani za MNE magazin.
Islami, odgovarajući na pitanje koju pjesmu koju pjeva Venera, bilo da je u pitanju autorska ili obrada, najviše voli da sluša, kaže:
,, Ovo je teško pitanje. Volim sve pjesme i sve verzije nje. Daje mi energiju svaki put kada počne da pjeva. To je čarobno. ,,Ah,ljubov” – kaže Islami.

Venera kaže da voli da sluša Lindov glas u svakoj prilici.

-Ima tople i umirujuće tonove koje daje svakoj numeri. Moja omiljena je ,,Gangsta's Paradise” – ističe Lumani.
Venera Lumani je pobjednica ,,Voice of Albania”.
– Imala sam sreće da budem dio tima Sidrita Bejlerija, jednog od najboljih pjevača Albanije. Mislim da je on bio ključ moje pobjede. Veoma sam mu zahvalna i uvijek ću biti – ističe Lumani za MNE magazin.
Njih dvoje nekoliko puta su učestvovali su na kvalifikacionim takmičenjima za ,,Evroviziju”.
– To ostaje i dalje naš san. Za sada je to samo dobra prilika da pjevamo na ogromnoj sceni – smatraju njih dvoje.
Za kraj razgovora kažu i da uvijek pripremaju nešto i svakodnevno rade u studiju, tako da će uskoro objaviti dva nova singla.
Bojana Radonjić

kud duga