MAGAZIN PREPORUKA

MEDIJI: Nova emisija ,,Talasanje” na Elmag radiju

Najslušaniji crnogorski radio Elmag, sa nacionalnom pokrivenošću, ovog ljeta je za svoje slušaoce obogatio  programsku šemu emisijom ,,Talasanje”.

Aktuelne teme sa crnogorskog primorja, značajni gosti iz javnog života, nagradne igre, samo su dio  programa.

Domaćin emisije, Igor Šuković, sa svojim timom svakog petka ovog ljeta, od 12-17h javlja se uživo iz otvorenog studija Emag radija koji se nalazi u Aquaparku Budva. Njegova uključenja dopunjuju standardni program Elmag radija koji svakodnevno vode Maja Radoman, Ćetko Radulović i Dragana Ljumović.


Prva emisija ,,Talasanje” emitovana je u petak, 28. juna, kada je gošća u programu bila poznata makedonska pjevačica Kaliopi, koja  je pričala o svojoj ljubavi prema Crnoj Gori i njenim prijateljima ovdje, svom koncertu u Budvi prethodne noći i nevjerovatnoj publici koja je ovdje uvijek lijepo dočeka.

Ovo je jedan od projekata koje Elmag radio ima u planu za 2019. godinu, u kojoj obilježava svoj jubilej, 25 godina postojanja. Osim Elmag radija, koji posluje u sklopu medijske kompanije Oki Air Broadcasting, nalazi se i Mag radio.

– Naša vizija je kvalitet iznad svega. Time se vodimo od samog početka i čvrsto vjerujemo da je to jedini način da se zadrži dugoročna pozicija lidera na tržištu, koju smo postigli dugogodišnjim trudom i radom. Zato smo i odlučili da postojeću programsku šemu obogatimo i uvijek činimo atraktivnom. Takođe i vrijedno radimo na novitetima koje ćemo realizovati poslije ljetnje sezone – istakao je predsjednik kompanije Oki Air Broadcasting, Orhan Hodžić.

Mn.M.