MAGAZIN PREPORUKA

BAR – KOD SHOP: Promovisana Urban Decay linija- proizvodi koji postavljaju standard u šminkanju

Mejk ap brend Urban Decay promovisan je večeras u Bar Kod Shop parfimeriji u podgoričkom  Delta sitiju. Riječ je o visoko kvalitetnom mejk ap-u, koji do sada nije bio u ponudi u regionu. 

U širokom asortimanu su proizvodi  od baršunasto nježnih sjenki za oči (uključujući neke od najprodavanijih Naked paleta) i kremastih Vice ruževa, do proizvoda lagane teksture i sprejeva za završni izgled, kako bi make up look trajao cijeli dan.

 Detalje o nastanku brenda Urban Decay, liniji, kvalitetu proizvoda i efektima koji se postižu njihovim korišćenjem, saopštila je edukatorka za Urban Decay Sanja Božović.

– Urban Decay je američki brend nastao ranih 90-ih. Od samog početka je brend drugačiji i prepoznatljiv je po postavljanju standarda što se tiče boja, paleta…Naše Naked palete su palete po kojima je brend najpoznatiji. To je proizvod koji svaki mejk ap artista ima u svom neseseru. Osim paleta u ponudi su prajmeri, stotinu nijansi ruževa, maskara, fiskator koji omugaćava da 16 sati imate nepromijenjenu šminku… Jako sam srećna da smo u Crnoj Gori lansirali ovaj brend i hvala Bar Kod Shop-u koji nam je omogućio da ovdje imamo Urban Decay-kazala je Božović.

Ona je na modelu Bojani Rmandić pokazala efekte koje postižu koristeći pomenute proizvode.

Prezentaciji Urban Decay prisustvovale su brojne dame, poklonice mejk ap-a kao i one koje se profesionalno bave šminkom. Za dobru atmosferu pobrinula se DJ Sophie. 

Proizvodi Urban Decay su u prodaji u Bar-Kod Shop parfimerijama.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac