Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Danas totalna višesatna obustava saobraćaja na dionici Ulcinj-Krute

Intenzitet saobraćaja je usmjeren do pojačan u većem dijelu zemlje. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja zbog čega je pored pažljive vožnje neophodno i poštovanje saobraćajne signalizacije.  Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.
Danas, zbog izvođenja radova na završnom sloju asfalta, u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M2.4, dionica Ulcinj-Krute, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 8 do 12 i od 14 do 18 sati.
Do 2. jula, zbog polaganja završnog habajućeg sloja asfalta na regionalnom putu Krstac-raskrsnica za Lovćen, doći će do totalne obustave saobraćaja u terminu od 11 do 16 h.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično i povremena je obustava ne duža od deset minuta.
Na magistralnom putu M-21, Barski Most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolaziće do povremenih obustava saobraćaja ne dužih od 15 minuta.
Do sjutra, zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Ribarevine, saobraćaj će se obavljati jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova, u terminu od 7 do 19 sati.
Do 12. jula, zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova na regionalnom putu R-20, dionica Stjenice-Trpezi, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.