DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

Na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da će na većini puteva danas biti pojačana frekvencija saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 14 do 18 sati.

Na regionalnom putu Krstac – raskrsnica za Lovćen, zbog postavljanja završnog habajućeg sloja asfalta, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od 11 do 16 sati.

Zbog snimanja reklamnog spota na magistralnom putu Podgorica – Ribarevine, režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova od sedam do 19 sati.

Zbog snimanja reklamnog spota, na regionalnom putu R-1 Kotor – Njeguši, od devet do 15 sati moguće se povremene obustave saobraćaja do 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće i povremenih zastoja ne dužim od 15 minuta.

Na putu Stjenice – Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.