MAGAZIN PREPORUKA

CACAO BEAUTY CENTER PODGORICA: Održana prezentacija kozmetičkih proizvoda brenda ,,Paese”

Prezentacija poljskog make-up brenda ,,Paese”, u organizaciji zvaničnog zastupnika za Crnu Goru ,,Cacao Beauty Center Podgorica”, održana je danas u Gostioni Kuće Rakića.
Prezentaciju su, pored PMU artist & directora Cacao Beauty Center Podgorica Nataše Marinković, vodile Sanja Božić, koja je šminkala modele i pričala o svim proizvodima, ispred kompanije ,,Beaty Time” iz Srbije, ekskluzivnog distributera brenda ,,Paese” za Srbiju i šminkerka iz Nikšića Tijana Knežević.
One su stručno govorile o svakom proizvodu sa posjetiteljkama koje su bile u prilici da testiraju na koži puder od pirinča, puder i ruž za usne s uljem argana, ostale ruževe i pudere, zatim korektore, podloge za šminku i drugo.
Knežević je na modelu, influenserki i blogerki Bojani Rmandić, pokazala make-up transformaciju sa ,,Paese” proizvodima. Radila je sjenku sa efektom folije gdje je fokus bio na očima, koristila puder u prahu od riže, te ekspert mat puder.
– Ekspert mat tečni puder ima nevjerovatnu pokrivnu moć, prekriva i tetovaže. Ima HD čestice u sebi, što znači da fotoaparat voli taj puder zato što dodatno se slaže sa blicom – pojasnila je Marinković.

Sanja Božić je na svom modelu pokazala prirodni izgled, koji je, kako je objasnila Marinković, ,,dostupan svima nama za svakodnevnu upotrebu – kad krenemo na posao, za brzinsko šminkanje, za varijantu ,,našminkaj se sam kod kuće””. Ona je za taj izgled koristila long cover puder sa nevjerovatnom pokrivenom moći koji je, inače, najprodavaniji artikl, te long cover transparentni puder za setovanje.
Nakon prezentacije, Marinković je bila zadovoljna.
– Odaziv je bio nevjerovatno velik. Možda je to bilo, s jedne strane, zato što je cijela prezentacija besplatna, a oni koji dođu dobijaju sertifikate i poklone iznenađenja- rekla je PMU artist & director Cacao Beauty Center Podgorica Nataša Marinković.
Kaže da je ,,glavni krivac” za ovu prezentaciju Bojana Rmandić.
– Igrom slučaja došla je u naš salon i kupila jedan od pudera, ponijela kod Tijane i ona se oduševila, tako da su došle i probale sve ostale proizvode. Došle smo na ideju da organizujemo ovu prezentaciju – objasnila je Marinković.
Kako već sarađuju sa Sanjom Božić i ,,Beauty time”, gdje su distributeri za ,,Lycon” vosak i Creative Lash Design -CLD opremu za nadogradnju trepavica, došli su na ideju da budu zastupnici i za ,,Paese” make-up.
– Danas Poljaci sigurno zauzimaju prvo mjesto kada je kozmetologija u pitanju. ,, Paese” postoji dugo i profesionalni je brend. Bez parabena je, na prirodnoj bazi, napravljen po EU standardima i nije testiran na životinjama. To je nešto što ga odvaja od ostalih brendova. U ovoj kolekciji svako može da nađe nešto za sebe.Shodno cijeni, kvalitet i pakovanje su u rangu poznatijih brendova. Mi smo danas pokušali da kroz druženje predstavimo sve ,,Paese” proizvode i nadam se da su svi uspjeli nešto i da nauče – pojašnjava Marinković.

This slideshow requires JavaScript.

Proizvodi ovog brenda nalaze se u slobodnoj prodaji u ,,Cacao Beauty Centru” u Podgorici od februara.

– Za sada se to, na neki način, dobro pokazalo. Dosta šminkerki u Crnoj Gori su upoznate s ovim proizvodima, pa se raduju prilici da mogu ovdje da ih kupe – istakla je Marinković za naš portal.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.
Foto: B. Šekularac