ART PREPORUKA

BEOGRAD: Nikola Pejaković Kolja specijalan gost ,,Whitesnakea” na Tašmajdanu

Foto: Nebojša Babić

Muzičar Nikola Pejaković Kolja nastupiće kao specijalan gost legendarnog hard rok benda ,,Whitesnake” 27. juna na stadionu ,,Tašmajdan” u Beogradu, saopštavaju organizatori.
Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se muzičkoj sceni predstavio izdanjima ,,Mama, nemoj plakati” (2001), ,,Kolja” (2009) i ,,Grobovlasnici” (2013), a kultni status kod publike i kritike učvrstio je odlično prihvaćenim albumom ,,4 Prsta” (Long Play 2018), u produkciji gitariste Voje Aralice.

Hit singlovi ,,Može malo sutra”, ,,Ala je lep ovaj svet” i ,,Svaku noć je isti mrak” se smjenjuju na top-listama, a Koljini koncerti predstavljaju prave praznike rock’n’rolla i nevjerovatne energije po kojoj je Pejaković poznat.
– Za nas koji smo odrasli na hard rocku, nema šanse da propustimo poziv da sviramo kao predgrupa Whitesnakeu! I da sviramo klasiku ili džez, opet bih nastupao ispred muzičara koje sam slušao kao klinac! Imam divnu i odanu publiku i vjerujem da ćemo se svi sjajno provesti na Tašmajdanu 27. juna! – ističe Kolja.

Zbog ogromnog interesovanja za koncert ,,Whitesnakea” u zemlji i regionu, organizatori apeluju na fanove da obezbijede svoje ulaznice na vrijeme. Iste se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs.

kud duga