ART PREPORUKA

ART: Koncert KIC pop hora rasprodat

Koncert KIC pop hora, koji će biti održan 25. juna od 20 sati na Velikoj sceni KIC-a ,,Budo Tomović”, rasprodat je.
Kako najavljuju iz hora, brojni ljubitelji KIC pop hora biće u prilici da uživaju u pravom muzičkom i vizuelnom spektaklu.
Na koncertu pod nazivom ,,Pod sjajem zvijezda” hor će predstaviti novi repertoar i zadiviti publiku interpretacijama evergrin melodija, numerama iz nekoliko mjuzikala, filmova i kompozicijom iz opere Borodina ,,Knez Igor”. KIC pop hor, pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića, neće zaboraviti ni domaće i inostrane aktuelne pop hitove.
Na koncertu će nastupiti oko pedeset članova hora, a solisti će biti prof. Marina Cuca Franović, Mila Nikić i Jovan Vuković.
Nakon nešto više od dvije godine postojanja, KIC pop hor stekao je ogromnu popularnost nastupajući u desetak crnogorskih gradova, a zahvaljujući njihovom jedinstvenom projektu ,,Bez dileme – antifašizam”, hor je ,,pobrao” simpatije i van granica Crne Gore.
Njihov prvi koncert održan je 27. juna 2017. a izazvao je nezapamćeno interesovanje i sjajne reakcije podgoričke publike, a za 25. jun najavljuju još jedno zvjezdano veče koji će biti ujedno njihov 40-ti koncert!
Organizatori koncerta su NVU ,,Kutak” i KIC ,,Budo Tomović”, uz podršku nekoliko sponzora.