MODA SLAJDER

PODGORICA: Miss Crne Gore je Mirjana Muratović

Miss Crne Gore je Mirjana Muratović iz Podgorice, prva pratilja Jovana Jovanović, a druga pratilja Nikolina Božović, odluka je žirija na danas održanom izboru u hotelu ,,Verde” u Podgorici.
Miss Crne Gore osvojila je i stipendiju Univerziteta Donja Gorica, te postala zaštitno lice Vedre Complexa u narednih godinu.

Miss šarma, Miss eco team i dobitnica druge stipendije UDG-a je Ana Petrušić, Miss turizma Natalija Labović, Miss fotogeničnosti Petra Radović, Miss eco Nikolina Božović i Miss Interneta Ivana Vujačić.

Nikolina Lončar, PR manifestacije, proglasila je, od 14 djevojaka, top šest finalistkinja. U top šest bile su Jovana Jovanović, Vladana Šćekić, Andrijana Delibašić, Mirjana Muratović, Natalija Labović i Nikolina Božović.

Prošlogodišnja Miss Crne Gore, Natalija Gluščević, predala je krunu Mirjani Muratović.

Moto ovogodišnjeg izbora za Miss bio je: ,,Ljepota sa smislom”.

Svečane toalete, na kojima je radio tim dizajnera iz Turske, a koje su  tokom večerašnjeg Izbora nosile 14 finalistkinja, potpisuje modna kuća JOY MISS. Za obuću se pobrinuo brend Uno.

This slideshow requires JavaScript.

Oficijalni fotograf takmičenja je Anes Lekić, za šminku je bio zadužen Beauty tim kozmetičke kuće Farmasi, a za frizure  Kuća mode i ljepote Zoran. Krunu za Miss Crne Gore 2019. kreirala je Katarina Zlajić.

U muzičkom dijelu programa nastupili su Highway trio, D moll, Neli Al Mahmud i Ćemo. 

Koreografiju finalistkinja osmislio je Miroslav Pučijašević, a haljine za prvo predstavljanje dizajnirala je Valentina Dukić.

Voditelji programa bili su Ajda Šufta, Andrea Lekić i Sabrija Vulić iz TVCG.

Vesna Jugović, predsjednica  kompanije koja ima licencu za izbor Miss, istakla je da je zadovoljna izborom.
-Večerašnje veče je jedno od najljepših večeri u istoriji izbora Miss Crne Gore. Djevojke su bile posebne, to su divna bića, i zahvaljujem im se svim srcem. U ovim nemirnim vremenima u kojim živimo, imati ovakav ukras u zemlji velika je moć – kazala je Jugović.

Izbor za Miss svijeta biće održan 7. decembra u Bangkoku.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.
Foto:
Boris Šekularac