DRUŠTVO PREPORUKA

KOLAŠINKA SE SPREMA ZA TAKMIČENJE U KINI: Teodora Đurđić, supermodel „kids“

Ima 12 godina i misli da i iz svoje „male varoši“ može dohvatiti velike snove. I ne sanjari samo, nego se i vrijedno priprema da ima pravi korak, da ima pravi glas i pobjednički pogled.
Teodora Đurđić je završila šesti razred OŠ ,,Risto Manojlović”. Za razliku od svojih vršnjaka koji još planiraju kako da provedu raspust, ona je odavno znala da će njen školski odmor biti vezan za Kinu i putovanje u tu daleku zemlju.
Izabrana je od strane agencije ,,Diva” da predstavlja Crnu Goru na svjetskom takmičenju koje će biti održano u Šangaju od 11. do 22. jula, a na kojem će učestvovati predstavnici više od 60 država.
Teodora će, između ostalog, nastupiti u crnogorskoj nošnji, pjevati crnogorske pjesme, plesati, igrati, pokazati sve svoje talente i tako predstaviti svoju Crnu Goru.
Gostovaće na televizijama, biti prisutna na dobrotvornim koncertima, djeci iz Kine će poklanjati igračke i suvenire iz svoga kraja.
Dok Teodora uvježbava zadate i slobodne nastupe za Šangaj, njena majka Vesna pokušava da obezbijedi neophodna sredstva za put.
Dr.Drašković