DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Danas višesatna totalna obustava saobraćaja na dionici Ulcinj-Krute


Na putevima u Crnoj Gori uslovi za vožnju su povoljni, kolovozi suvi, a vidljivost dobra. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.
Zbog izvođenja radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M 2.4, dionica Ulcinj-Krute, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 8 do 12 h i od 14 do 18 h.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi na rekonstrukciji puta zbog čega se saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 9 do 11 i od 14 do 16 sati svakog dana osim nedjelje. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.
Do 20. juna, zbog izvođenja radova na sanaciji mosta Melještak, na magistralnom putu M-2, Podgorica-Kolašin, odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.
Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Podgorica, zbog sanacije kolovoza, do 22. juna, u terminu od 7 do 19 sati, dolaziće do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Zbog presvlačenja asfaltnog kolovoza na magistralnom putu M 2.4, dionica Petrovac-Bar-Ulcinj, do 20. juna doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova u intervalu od 7 do 19 sati.
Na magistralnom putu M-21, Barski Most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu M-2, dionica Herceg Novi-Debeli brijeg, na lokalitetu Debeli brijeg, zbog izvođenja na sanaciji klizišta, do 15. juna, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnim i regionalnim putevima u zemlji do 20. juna izvodiće se radovi na ugradnji indukativnih petlji u asfaltnim slojevima, zbog čega će doći do promjene saobraćaja sa dvomjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Do 12. jula, zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova na regionalnom putu R-20, dionica Stjenice-Trpezi, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.