DRUŠTVO PREPORUKA

HOTEL REGENT PORTO MONTENEGRO: Obilježen jubilej i najavljena atraktivna ljetna dešavanja

Hotel Regent Porto Montenegro upriličio je sinoć svoj godišnji događaj u Podgorici čime je najavio otvaranje trećeg krila hotela, atraktivna ljetnja dešavanja i svoj jubilej – petogodišnjicu rada. Događaj je okupio predstavnike diplomatskog kora, medijskih kuća, državnih institucija i korporativne partnere.

-Večeras proslavljamo petu godišnjicu rada hotela Regent te najavljujemo otvaranje Baia krila čime zaokružujemo projekat hotela. Vama, našim partnerima i prijateljima zahvaljujem na povjerenju iskazanom do sada te ovim slavimo uspjehe realizovanih projekata. Radujemo se budućoj saradnji u zajedničkoj misiji pozicioniranja ove prelijepe zemlje-izjavio je Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela Regent.
Posjetioci su izrazili interesovanje za bogat kalendar ljetnjih događaja te učestvovali u igrama na travi, streličarstvu, croquetu, šahu i golfu koje su vodili zaposleni Porto Montenegra. Ovim povodom Ivan Gajić, direktor prodaje i marketinga hotela Regent je izjavio:
„Radujemo se što vam večeras prenosimo djelić elegantne atmosfere događaja ljetnjeg kalendara hotela Regent i nautičkog naselja Porto Montenegra. Zadovoljstvo je sa Vama razvijati Crnu Goru kao kvalitetnu destinaciju sa brojnim mogućnostima za odmor i raznolikih vidova poslovnog turizma kao ključnih preduslova za produženje sezone.“

Mn.M.