DRUŠTVO PREPORUKA

OŠ ,,MARKO MILJANOV”: Obilježen Dan najboljih i uručene diplome Luča

Tim za nadarene učenike i Đački parlament pripremili su prigodan program kroz koji su predstavljeni najtalentovaniji učenici, pa su posjetioci uživali u nastupu hora i solista, recitatora, balerine kao i u umjetničkom plesu, ritmici, klavirskom nastupu učenica i zvucima gitare.
Direktorica Edita Šabotić istakla je da je ova generacija na najljepši način krunisala 50 godina rada škole ,,podarivši joj sedam luča”.
– Luča će biti potvrda da trud nikada ne propada i da samo rad donosi rezultate. Sigurna sam da imate nešto da ponesete sa sobom i u obrazovnom i vaspitnom dostignuću. Kuda god da krenete, koju god srednju školu da odaberete, želim da na tom svom obrazovnom putu nastavite vrijedno raditi i učiti! Uvijek težite da budete najbolji! Držite se svojih snova, vjerujte u njih i uspjeh neće izostati – poručila je Šabotić.
Ona je potom uručila nagrade ovogodišnjim dobitnicima diplome Luča: Lani Gačević, Filipu Iveziću, Irini Vujošević, Vladani Dabović, Nini Vukčević, Mariji Popović, Andrei Aletić i Irini Vujošević koja je odabrana za ovogodišnjeg đaka generacije.

Program je upotpunjen radionicama koje su organizovane u okviru projekta Moje vrijednosti, moje vrline.