MAGAZIN PREPORUKA

PREMIUM SHOPPING DAY U SRIJEDU U PODGORICI:  Sjajni uslovi kupovine, popusti od 15 do 50 odsto

 

Modna komora Crne Gore u saradnji sa Hipotekarnom bankom, Crnogorskim Telekomom i Turističkom organizacijom Podgorice organizuje u srijedu poseban događaj za korisnike Premium kartice – Premium Shopping day.

Premium Shopping day biće organizovan tokom čitavog dana, od devet do 22 sata, na lokacijama preko Morače, u centru grada i robnoj kući Paradiso. Sjajni uslovi kupovine, sa popustima od 15 do 50 odsto, obezbijeđeni su na više od 150 prodajnih mjesta kod partnera Premium programa u Podgorici.

-Pored značajnih popusta od 15 do 50 odsto, za sve koji se odluče da 12. juna trguju u Podgorici svojom Premium karticom Hipotekarne banke, pripremljena su i posebna iznenađenja. Na Instagram profilu Premium programa toga dana moći će se pratiti lokacije i partneri Premium Shopping day-a -navode iz Hipotekarne banke.

Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi blizu 30 hiljada klijenata. Premium program ima pviše od 535 partnera, na više 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate. Korisnicima Premium kartice na raspolaganju je mobilna Premium aplikacija, koja se može preuzeti na google play i app store, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti. Više informacija o partnerima i popustima može se naći na sajtu www.premiumprogram.me

-Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi u T-Centru, poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije. Premium karticu može dobiti svako ko ima aktivan bilo koji servis Telekoma ili ko otvori račun u Hipotekarnoj banci (nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke) – poručuju iz Hipotekarne banke.

PR