DRUŠTVO PREPORUKA

BEČIĆI: Falkensteiner Hotel Montenegro otvorio vrata gostima

Elegantan i sofisticiran, smješten iznad slikovite pješčane plaže u Bečićima nedaleko od Budve, Falkensteiner Hotel Montenegro, upravo renovirani hotel s četiri zvjezdice, otvorio je vrata gostima. Među prvima, priliku da borave u hotelu imale su novinarske ekipe, blogeri i influenseri iz zemlje i regiona.

Hotel oduševljava vrhunskom uslugom i dizajnom.Mnoštvo razigranih detalja u enterijeru na svakom koraku, izuzetna briga za udoban boravak gosta kojom odišu svih 236 soba i apartmana, prostrane terase za uživanje na otvorenom i besprekorna Falkensteinerova usluga – ovdje je baš sve po mjeri modernog putnika koji želi da uživa u svakom minutu svoga odmora.

I to nije sve. Na šestom spratu hotela nalaze se Royal Suites – prava skrivena intimna oaza koja će razmaziti i najzahtjevnijeg gosta. Odvojen ulaz, privatna recepcija, šest prostranih i predivnih apartmana od kojih su neki dvoetažni i imaju privatnu saunu i jacuzzi, uz pogled na more za pamćenje. Ne može bolje.

U bojama sunca i mora

Paleta boja crnogorskog primorja i boja narodne nošnje poslužila je kreativnoj direktorki ispred Falkensteiner grupacije, Bei Mitterhofer i njenoj saradnici Dejani Marković iz kompanije Arhitekt De-sign kao inspiracija. Zlatno žuta boja sunca koja priziva toplinu i vedre osjećaje pojavljuje se na detaljima enterijera kao dominantna boja. Pridružuje joj se tirkizna boja mora, koja asocira na opuštajuće momente i veselu atmosferu.

Filozofija čiste vode

Posebnu brigu Falkensteiner pokazuje u svojoj SPA usluzi. Koncept Acquapura SPA, u prevodu čista voda, zasniva se na nizu signature tretmana koji se baziraju na pročišćavanju tela i duha ljekovitim benefitima vode potpomognute snagom lokalnih biljaka. Ovdje vas očekuje pravo opuštanje u dva parna kupatila, finskoj i biljnoj sauni. Tu je i širok spektar masaža i kozmetičkih tretmana, kao i posebno opremljen hidro-masažni bazen.

-Od ove godine, pored hotelske privatne plaže, Falkensteiner Montenegro će gostima predstaviti i novo uređenje vrta s novim spoljašnjim bazenom. Panoramski bazen s velikom terasom za sunčanje nudi idealne uslove za osvježenje tokom toplih ljetnjih dana u kombinaciji s odličnim pogledom- izjavio je Marko Ilić, generalni menadžer hotela.

Ukusi za pamćenje

Dobrog odmora nema bez dobre hrane. A ovde je hrana fantastična. Uz izuzetnu brigu da se lokalne, zdrave namirnice nađu na jelovniku, od jagoda kojima je sada sezona, vrhunskog njeguškog pršuta i sira, velikog izbora domaćeg mesa i ribe do lokalnih, još neotkrivenih začina poput motara, došli ste u pravi raj za gurmane

Ponuda

Podsjetimo, FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG jedno je od vodećih turističkih preduzeća u privatnom vlasništvu u sedam evropskih zemalja. Pod njegovim krovom nalaze se Hotels & Residences sa trenutno 26 hotela u kategoriji četiri i pet zvezdica, 3 apartmanska naselja, kao i FMTG Development zatim turističko savetovanje Michaeler & Partner.

Ova hotelska grupa je početkom maja, nakon kompletnog renoviranja, ponovo otvorila nekadašnji hotel „Queen of Montenegro“, koji sada nosi ime „Falkensteiner Hotel Montenegro“. Gosti mogu da računaju na uobičajene Falkensteiner standarde i opuštanje u Acquapura SPA centru. Nova, evropska destinacija u trendu postiže dobre rezultate kod turista svojom raznovrsnom kulturnom ponudom, širokim peščanim plažama i impresivnim pejzažima. www.falkensteiner.com

Sa hotelom Montenegro, koji je ponovo otvoren početkom maja 2019. pod brendom Falkensteiner, ova hotelska grupa iz Južnog Tirola dodatno proširuje svoje prisustvo u jugoistočnoj Evropi.

Smeštaj može biti na bazi noćenja sa doručkom, ili na bazi polupansiona a u cijenu je uključena i usluga konsijerža koji će Vam dati najbolje savjete kako da vaš boravak na ovoj lokaciji bude što zanimljiviji.

 

Sve upite možete poslati na: [email protected] a više informacija možete naći i na: www.falkensteiner.com/montenegro

Mn.M.

Foto: B. Šekularac