ART PREPORUKA

BEDEM FEST: Bojana Vunturišević i Igor Vince obećavaju nezaboravan provod za sve generacije

Regionalno putešestvije jubilarnog X Bedem festa i dalje traje. Početak festivala se bliži, dok iz organizacije poručuju da su na talasima pozitivne i radne energije i da uživaju.

– Sjajno je obilaziti region, sretati se sa starim prijateljima, ali i sticati nove kontakte i nova poznanstva. Naročito nas raduje činjenica da se o Bedem festu govori u Ljubljani, Zagrebu, Zaboku, Skopju, Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu i da se naša baza fanova iz dana u dan sve više širi – ističu iz organizacije.

Iz organizacije, s radošću, ističu da je budućnost Bedem festa utemeljena upravo u regionalnim okvirima, da svakog dana imaju veliki broj sastanaka i susreta i da je u međuvremenu nastalo puno ideja.

– Uzimajući u obzir okolnost da je Bedem fest mjesto ekskluzivnih i premijernih nastupa, nastavljamo u tom pravcu – poručuje direktor Festivala Petar Šundić.

Bojana Vunturišević će imati premijerni nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu.
– Vrlo se raduje. Riječ je o veoma autentičnoj ženskoj personi u pravom smislu te riječi, iza koje stoje fantastičan glas, posvećenost, posebna energija, inspirativna naročito za mlađe posjetioce i mlađu publiku, što je i smisao našeg festivala – ističu iz organizacije.

Igor Vince je neko čije vrijeme tek dolazi i uvjereni su iz organizacije da će ,,nastup ovog sjajnog muzičara i njegovog neobičnog benda u kome dominiraju pripadnice ljepšeg pola predstavljati pravo osvježenje u vrelim i sparnim ljetnim večerima tokom održavanja Bedem festa”.
– Za sve one koji nijesu čuli za ovog sjajnog muzičara, topla preporuka da odmah poslušaju neku od pjesama, poput ,,Sve je u redu draga”, ,,Zaboravili smo da živimo”… Igor jednostavnim riječima i toplim notama, ritmom, melodijama tjera vaše tijelo na gibanje, na ples, igru. Mnogo se radujemo da našoj publici podarimo uživanje uz ovog sjajnog muzičara – poručuje Petar Šundić.

Zarazna energija Bedem festa se širi iz dana u dan.
– Jedva čekamo da javnostima podijelimo nove informacije – ponosan je Šundić.

Mn.M.

kud duga