PREPORUKA ZANIMLJIVOSTI

ŠOUBIZ: Kit Harington na rehabilitaciji poslije ,,Igre prijestola”

Zvijezda “Igre prijestola”, glumac Kit Harington, nalazi se na rehabilitaciji poslije emitovanja posljednje epizode hit serije u kojoj je glumio Džona Snoua, saopštio je njegov portparol, prenosi Hina.

-Kit je odlučio da iskoristi pauzu u svom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih ličnih problema – navodi se u saopštenju glumčevog portparola.

Mada se u saopštenju ne navode razlozi njegove krize, Njujork post je objavio da je glumac teško podnio završetak rada na serijalu i da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

Zahvaljujući serijalu “Igra prijestola”, u kojemu je tumačio jednog od glavnih likova koji je preživio sagu od osam sezona, potpuni anonimus Harington postao je planetarno popularan.

U intervjuu za Variety u martu ove godine, Harington je rekao da je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i “zastrašujućom” pažnjom koju mu je donio serijal.

-Imao sam osjećaj da moram da se osjećam kao najsrećnija osoba na svijetu, a zapravo sam se osjećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što vjerujem da se mnogima dogodi – rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Ruz Lesli.

Posljednja epizoda “Igre prijestola”, emitovana je 19. maja, a samo u SAD privukla je rekordnih 19,3 miliona gledalaca.

 

Izvor: Jutarnji.hr