DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Oprez zbog mokrih i klizavih puteva

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, uz smanjenu vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore i naveli da su na putevim pored rijeka i kosina mogući sitni odroni.

Na magistralnom putu Trubjela – Vilusi, zbog rekonstrukcije, saobraćaj će biti u prekidu od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica – Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.