Porto Novi
ART PREPORUKA

ART: Grupa ,,Whitesnake” 27. juna, ipak, na Stadionu Tašmajdan

Foto: Promo

Grupa ,,Whitesnake” nastupiće 27. juna na Stadionu Tašmajdan u okviru svjetske ,,Flesh & Blood’’ turneje.
,,Whitesnake” proslavljaju 40 godina uspješne karijere, a Srbija im je uvijek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni dio turneje, piše u saopštenju organizatora dostavljenom MNE magazinu.

– Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom svijeta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji – naglašava čuveni pjevač Dejvid Koverdejl.

,,Whitesnake” će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova ,,Here I Go Again’’, ,,Is This Love’’, ,,Fool For Your Loving’’ i ,,Ain’t No Love In The Heart Of The City’’, izvesti i numere sa novog albuma ,,Flesh & Blood’’ – ,,Shut Up And Kiss Me’’, ,,Trouble Is Your Middle Name’’ i ,,Hey You, You Make Me Rock’’.

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbijedi adekvatne uslove za nastup grupe ,,Whitesnake” na Gitarijadi, promoter je donio odluku da premjesti koncert na Stadion Tašmajdan u Beogradu, gdje je ,,Whitesnake” održao svoj prvi srpski koncert 2006. godine.

Izvinjavamo se svim fanovima ,,Whitesnakea” u Srbiji zbog novonastale situacije i nadamo se da se vidimo u Beogradu 27. juna 2019.

Ulaznice za ,,Whitesnake” koncert možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Tickets.rs, kao i online na https://www.tickets.rs/program/whitesnake-1001/6147 po sljedećim kategorijama:

– Fan pit: 3.500,00 RSD (29,67 eura)

– Parter: 2.500,00 RSD (21,19 eura)

– Tribine: 2.500,00 RSD (21, 19 eura)