MAGAZIN PREPORUKA

EVROVIZIJA: Zašto je Madonin nastup razočarao fanove

Nastup pjevačice u finalu muzičkog takmičenja trebalo je da bude prijatno iznenađenje za publiku, ali mnogi fanovi su razočarani.

Madona je nastupila na Evroviziji u Tel Avivu sa dvije pjesme – Future i Like A Prayer. Međutim, mnogi fanovi su bili nezadovoljni nastupom. Prvo, mnogi su mislili da je pjevala vrlo loše.

Drugo, mnogi su bili zbunjeni stajlingom  koji je za nju kreirao francuski dizajner Žan Pol Gotje. Neke je podsjetio na Jovanku Orleanku, a druge na likove iz serije „Igra prijestola“.

Konačni razlog za nezadovoljstvo bila je želja pjevačice da temu politike naglasi tokom nastupa. Tokom performansa na leđima njenih plesača bile su zastave Izraela i Palestine. U jednom trenutku su se držali za ruke i zagrlili.

Organizatori takmičenja nijesu znali za ovaj gest jer Madona nije pokazala svoj nastup na probama. Naravno, malo je vjerovatno da će se suočiti sa bilo kakvim ozbiljnim posledicama, ali takva uporna želja da se politika umiješa u muzičko takmičenje fanove nije obradovala.

 

Izvor; grazia.rs