DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Danas isključenja struje u više opština zbog radova na mreži

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Tuzima, nova brojila će dobiti dio sela Vladen i Sukuruća, a u Nikšiću dio Kličeva, Željeznička stanica, dio Straševske ulice i Zagrad.

U Baru će nova brojila dobiti Šušanj, Kopitivići, Bajramovići, Most Đedovića, put ka staroj Školi, Carevići, Žukotrlica, kao i ulice Anta Đedovića, G. Bojovića i Prve bokeljske brigade.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam i 30 do 17 sati bez struje biti Barutana, Goljemadi, Begova Glavica, Liješnje, Brežine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi, Lipe, Zagora, Buronje i Pelinovo).

Od osam i 30 do deset i 30 bez struje će ostati Farmaci, od 11 do 12 sati Golužba, Vojno dobro i dio Donje Gorice, od 12 i 30 do 13 sati dio Mareze i ulica Petra Šobajića, a od 13 i 30 do 14 sati Reciklažni centar i dio Vrela Ribničkih u okolini azila.

Od devet do 12 sati bez struje će biti lamela D6 u ulici Jerevanskoj, od devet do 15 sati dio zabjelskih lamela u ulici Dušana Milutinovića, od osam i 30 do 15 sati dio Doljana, dok su od osam do 15 sati najavljena polusatna isključenja u djelovima ulica Nikole Tesle, Ludvika Kube, Petra Miljanića i Rovačke.

Na Cetinju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Zagrablje, Romi, Kasomi, Konak, Očinići, Ugnji, Vrela, Obzovica, Pačarađe, Gluhi Do i Prekornica.

U Nikšiću će, od osam i 30 do 15 sati, bez struje biti Pišteta, Dubrave, Jasenovo Polje, Praga, Lipova Ravan, kao i Gvozd, Prekića Polje, Smoljevina, Gora Ćeranića, Gradačka Poljana i dio Dragovoljića.

Od devet do 14 sati bez struje će ostati dio Ozrinića i Prlo, od devet do 12 sati Donji Broćanac, a od 12 do 15 sati Planik.

U Ulcinju će, od sedam i 30 do 14 sati i 45 minuta, bez struje biti Selita.

U Budvi će, od osam do 17 sati i 30 minuta, povremeno bez struje ostajati Lazi, Podkošljun, vile Zeps, Adok, Velji Vinogradi, Podostrog, Vrh Lazi, Mendule, Slovenska plaža, Lugovi, CDS, Markovići, Brajići, Stanišići, Duletići, Donji i Gornji Pobori, Lapčići i dio naselja Maini iznad obilaznice, dok će od devet do 11 sati bez struje biti dio naselja Lugovi.

U Kotoru će, od devet do 14 sati, bez struje biti Grbalj u okolini Tunela, dok će u Tivtu, od osam do 12 sati, bez struje ostati centar grada, Karposka i ulica Palih boraca.

U Herceg Novom će, od osam do 15 sati, bez struje biti Novi, Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi i Ubla, a od osam do devet Bijela (okolina stadiona).

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje ostati Bučje, Gosteč, Zadublje, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Hodžići, kao i Vrbica, Glisnica, Crno Brdo, Jakupov grob, Rađevići, Mironići, Boljanići, Jezero, Kovač, Zorlovići, Potkovač, Savine vode, Rajišići, Đuli, Pliješ, Repetitor Vraca, Skenderovina, Đakovići, Prisoje, Babino Brdo i Metaljka.

Na Žabljaku će, od osam do 15 sati, bez struje biti benziska pumpa, ulica Drobnjačka, Vučedolska, Sinjajevinska, ulica Šaransko-jezerskog bataljona, Svetog Save i dio Mojkovačke ulice.

U Andrijevici će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Izbjegličko naselje, Soko Štark, Slatina, Zabrđe, Trešnjevo, dio sela Seoce i dio sela Prisoja, a u Beranama Petnjik, Dapsići, Tmušići, Zagorje, Donje Luge, Donja Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj „Lokve“.

U Rožajama će, u istom terminu, bez struje ostati dio sela Kalače, a u Plavu dio sela Grnčar i Višnjevo.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.