DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Oprezno zbog mokrih puteva

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza, i naveli da su na dionicama pored rijeka i kosina mogući sitni odroni.

Na magistralnom putu Trubjela – Vilusi, zbog radova na rekonstrukciji, saobraćaj će biti u prekidu od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na istom putnom pravcu, na lokalitetu Debeli brijeg, zbog sanacije klizišta saobraća se jednom naizmjenično trakom, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica – Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.