MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: Polumaturu slavili učenici OŠ ,,Pavle Rovinski”

Večeras su polumaturu slavili učenici podgoričke OŠ ,,Pavle Rovinski”. Oni su slavlje upriličili u SC ,,Morača”. Srećan završetak osnovne škole i uspjeh u daljem obrazovanju i životu poželjela im je direktorica škole Dijana Laković.

-Evo nas na večeri koju ste dugo iščekivali, koju ste brižljivo planirali, kojoj ste se radovali.  Ona je po mnogo čemu posebna i simbol je za završetak jedne stepenice u vašim životima, one prve, najvažnije. Večeras su u svima nama prisutni ponos i zadovoljstvo, ali i po malo sjete. Pred vama se nalaze sljedeće stepenice koje otvaraju mnogo mogućnosti i izazova. Želim da pravite dobre izbore, da istrajavate u svojim naumima koračajući zadovoljno i sigurno stazama života-kazala je Laković.

Draga djeco, dodala je, nijesu vaši nastavnici frazeološki ponavljali da ste najbolji, najpametniji, najšarmantniji. Vaša generacija je to dokazala svojim ponašanjem, odnosom prema školi i obavezama, prema drugarima i nastavnicima, svojim školskim i vanškolskim postignućima  svih ovih devet godina. Šta god dalje da izaberete, gdje god da odete, njegujte te prave životne vrijednosti, a vrata OŠ „Pavle Rovinski“ biće uvijek otvorena za vas.

-Želim vam da još dugo nosite taj divni sjaj u očima i neodoljivi osmijeh kojim ste osvajali kao učenici ove škole. Srećno!-poručila je direktorica.

Dio atmosfere sa slavlja prenosimo na fotografijama.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac