DRUŠTVO PREPORUKA

NTO: Travel Channel Poland u posjeti Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je domaćin novinarske ekipe TV Travel Channel Poland, koja u našoj zemlji boravi od 13. do 16. maja.

Travel Channel Poland jedna je od najpoznatijih televizija koja se bavi temom putovanja i promocijom destinacija, čija je gledanost preko 5.4 miliona.

U Crnoj Gori se snima jedna od njihovih najpopularnijih emisija pod nazivom “Moj vodič po…”, a po želji urednika biće snimani kadrovi Skadarskog jezera i pelikana, Kotora, stare masline u Baru, Velike plaže u Ulcinju, ručne izrade suvenira, spremanje nacionalnog tradicionalnog jela i vinograda Plantaža. Emitovanje emisije i kraćih priloga je predviđeno za jun.

Iz ove TV kuće, najavljen je dolazak još jedne ekipe i to emisije “Savjet za vikend”. Novinari će boraviti u Crnoj Gori u periodu od 9. do 12. jula, a kadrovi će se snimati na sjeveru Crne Gore.

Obije posjete se organizuju po preporuci Ambasade Crne Gore u Varšavi, a u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore uz podršku Nacionalnih parkova Crne Gore, lokalnih turističkih organizacija i turističke privrede.