MODA SLAJDER

PODGORICA: Otvorena radnja brenda ,,Enrico Marinelli” u Capital Plazi

Radnja italijanskog brenda ,,Enrico Marinelli” otvorila je sinoć u ,,Capital Plazi” u Podgorici vrata muškarcima kojima su kvalitet i elegancija iznad svega.
Svečanu vrpcu je presjekao predstavnik brenda ,,Enrico Marinelli” za Istočnu Evropu Mahmut Unal sa menadžerkama brenda Aristeom Dinaku i Ljubicom Sudar Llukacej kojima je zaželio uspjeh.

This slideshow requires JavaScript.

On je podsjetio da je Enriko Marineli prvu radnju otvorio 1952. godine i da je Crna Gora 37. destinacija u kojoj je brend zastupljen.
Italijanski dizajner Enriko Marineli počeo je da stvara kreacije u maloj radionici u Italiji, gdje je za posebne klijente stvarao unikatne modele. Godine 1968. Enriko Marineli postao je jedan od najvećih dizajnera Italije sa stilom u kreacijama koje su prevazilazile granice mašte. Ono što ga je odvajalo od ostalih bio je kvalitet kroja. Nije mario za trendove. Danas njegove kreacije su dio garderobera najstilizovanijih muškaraca planete.Svu tu unikatnost i vanvremenost, te izuzetnost i inovativnost kroja bile su u prilici da vide i zvanice u Podgorici. Ponudu podgoričke radnje čine sakoi, jakne, košulje, majice, pantalone, farmerke, veš, kačketi, kravate, leptir-mašne, kaiševi, tregeri, manžetne, narukvice, parfemi, cipele, patike i mokasine.
Jednostavnost i bogatstvo detalja, te udobnost bili su primjetni. Iz brenda kažu da je upravo tu čarolija, te da harmonija boja je odražaj osnovnog šik izgleda.
Dodaju da uspješnost brenda je u mladom, dinamičnom timu koji putuje svijetom kako bi pronašao inspiraciju, proizvode i tkanine za buduće kolekcije. Posebna pažnja je na printu, izboru nijansi, teksturi i modnim detaljima.
Ono što im je dodatno bitno jeste enterijer samog butika koji kroz eleganciju i kvalitet, spoj klasičnog i modernog izdvaja same odjevne komade i asesoar.

Za goste su svirali Milorad Šule Jovović na klavijaturama i violinista Vili Ferdinandi.

This slideshow requires JavaScript.

Više informacija o brendu može se naći na adresama
www.enricomarinelli.com
Instagram: enricomarinelli_me 
Facebook: Enrico Marinelli Montenegro

B.R.
Foto: B. Šekularac