DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Suvi kolovozi, duž rijeka i kosina magla

Saobraćaj se u našoj zemlji danas odvija po suvim kolovozima uz smanjenu vidljivost. Na putevima van gradskih sredina, saobraćaj je umjerenog intenziteta.
Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi, u toku su radovi zbog kojih dolazi do potpunih obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 9 do 11 i od 14 do 16 sati.
Privremeno se od 3. do 7. maja, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2.4, dionica Ulcinj-Krute, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 12.00 sati.
Do 15.juna, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji mag. puta M-21 Barski Most -Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvođenja radova.
U toku su radovi na mag. putu M-9, dionica Andrijevica-Plav, lokalitet Suceska. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.